Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

Fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • Fabrieksgarantie
  • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
  • Levering op gewenste dag
  • Professionele service

Waarom een schaduwdoek onder uw overkapping een goede keuze is

Als u op zoek bent om op een voordelige manier uw tuin te voorzien van schaduw zonder gelijk een hele overkapping te hoeven bouwen, is een schaduwdoek voor onder uw overkapping een uitkomst. Een schaduwdoek is simpel gezegd een doek dat u beschermt tegen de uv-stralen en warmte van de zon.

Een schaduwdoek onder uw overkapping plaatsen biedt vele voordelen. Als eerst scheelt het enorm in prijs. Een schaduwdoek is een stuk voordeliger, omdat u in principe alleen een frame of pergola hoeft te plaatsen. Het schaduwdoek kan daarnaast ook bescherming bieden tegen de regen wanneer u kiest voor een waterdichte variant. Met een schaduwdoek onder uw overkapping zit u niet alleen koel en maar profiteert u daarnaast ook van een anti inkijk effect die een overkapping u ook zou geven. Buren kunnen door het doek niet in uw tuin kijken, waardoor u toch kunt genieten van voldoende privacy.

Daarnaast bergt u een schaduwdoek weer gemakkelijk op wanneer het seizoen voorbij is, zodat u op de donkere winterdagen genoeg licht kunt laten toetreden tot uw woning. Wel zo fijn wanneer de overkapping aan uw woning is bevestigd.

Welk type schaduwdoek kunt u onder uw overkapping plaatsen?

Welk schaduwdoek u onder uw overkapping kunt plaatsen, hangt voornamelijk af van hoe groot de overkapping is en hoe groot het gebied is dat u wilt afschermen. Wanneer u slechts een hoek wenst af te schermen, kan een schaduwdoek onder uw overkapping in een driehoekige vorm al voldoende zijn. En wanneer u gebruik maakt van een bevestiging middels een rail met oog, kunt u het driehoekige schaduwdoek verstellen wanneer de zon zakt zodat u alsnog zelf kunt bepalen waar de schaduw valt.

Zit u graag in de schaduw of ontvangt u regelmatig bezoek en wilt u graag dat het schaduwdoek onder de gehele overkapping hangt, dan kunt u het best kiezen voor een rechthoekige of vierkante vorm. Welke vorm u nodig heeft om de hele overkapping te voorzien van een schaduwdoek, is afhankelijk van de vorm van het frame of pergola.

De meest praktische optie is het plaatsen van een harmonica schaduwdoek onder uw overkapping. Dit is een schaduwdoek voor uw veranda of overkapping die u zelf handmatig open en dicht kunt schuiven. Op die manier bepaalt u zelf wanneer u de zon laat toetreden tot uw tuin en wanneer u liever in de schaduw zit.

Uw overkapping aankleden met een schaduwdoek

Een schaduwdoek voor onder uw overkapping is niet alleen functioneel, maar geeft u tuin daarnaast ook een stijlvolle, gezellige uitstraling. Er zijn verschillende kleuren beschikbaar, zodat u een schaduwdoek voor onder uw overkapping vindt die past bij de uitstraling van uw tuin. Zo creëert u direct een gezellige zitplek zonder dat u hier veel voor hoeft te doen. Bekijk het assortiment en kies het schaduwdoek voor onder uw overkapping dat past bij uw tuin en wensen. Benieuwd naar hoe u een schaduwdoek onder een overkapping plaatst? Bekijkt u dan eens onze schaduwdoek montage pagina waar u alle ophang instructies vindt per type doek.

Opmerkingen

Geen opmerkingen