Aluminium pergola Nesling

Onze aluminium pergola’s zijn op maat gemaakt, zodat ze naadloos aansluiten op de Nesling harmonicadoeken. Het gaat om een prefab aluminium pergola die u direct kunt plaatsen. Het is alleen een kwestie van in mekaar schroeven en plaatsen. De Nesling aluminium pergola wordt direct uit voorraad geleverd. Dat betekend dat u de aluminium pergola binnen 2-4 werkdagen in huis kunt hebben. De aluminium pergola van Nesling bieden wij aan in twee varianten, een vrijstaande aluminium pergola en een aluminium muur pergola. Deze hoogwaardige aluminium pergola van Nesling wordt geproduceerd in Duitsland.

Let op: De buitenmaten van de pergola zijn niet gelijk aan de doekmaten. Download hier alle afmetingen. 

Tip! De Nesling buiten rolgordijnen zijn een prachtige aanvulling op de Nesling pergola's.

De aluminium pergola is er in twee varianten, een vrijstaande pergola en een muur pergola. U kunt kiezen uit een waterdoorlatend harmonicadoek of een waterdicht harmonicadoek.

Daarnaast kunt u voor het frame kiezen uit drie verschillende kleuren aluminium: grijs (RAL 9007), wit (RAL 9016) of antraciet (RAL 7016).   

De aluminium pergola van Nesling wordt standaard geleverd met staanders van 240cm lang. Tegen meerprijs kunt u staanders van 300cm bestellen.

*In tegenstelling tot de Douglas pergola's worden de aluminium pergola's excl. schoren geleverd. 

*Omdat de vraag naar het witte aluminium pergola frame minimaal is wordt deze op bestelling gemaakt. U dient daarom rekening te houden met een levertijd van ongeveer 5 weken.  

*De pergola dient op een houten of stenen ondergrond geplaatst te worden.