Rolgordijn voor buiten

Wanneer u last heeft van een laaghangende zon of juist misschien behoefte heeft aan meer privacy dan biedt een Nesling rolgordijn uitkomst! Coolfit rolgordijnen zijn speciaal voor montage aan een pergola, balkon, tuinhuisje, prieel of overkapping. Wij bieden u een ruime keuze Coolfit rolgordijnen in diverse kleuren en afmetingen. Afhankelijk van uw situatie wordt bepaald of u een standaard Nesling rolgordijn kiest of dat u beter een buiten rolgordijn op maat kunt bestellen. Uiteraard levert Buitenplezier-online Nesling Coolfit Rolgordijnen op maat. Een Nesling rolgordijn biedt u niet alleen een decoratieve schaduw oplossing, de Coolfit rolgordijnen hebben tevens een beschermende werking tegen schadelijke uv-straling.


De laatste jaren is de vraag naar onze buiten rolgordijnen steeds meer geworden. Een buiten rolgordijn is niet alleen functioneel op een balkon of pergola maar het wordt op veel meer manieren toegepast. Denk aan speelhuisjes met een zandbak, plantenkassen, serres of gewoon aan de buitenkant op het raam kozijn. De buiten rolgordijnen zijn duurzaam, functioneel en gemakkelijk schoon te maken. het buitenrolgordijn wordt ook steeds meer in combinatie met een harmonicadoek aangeschaft. Dit komt omdat de kleur en het materiaal exact gelijk zijn, een mooie combinatie en daarnaast is het extra functioneel. Bij laag staande zon kunt u het buiten rolgordijn even laten zakken of 's avonds als het wat kouder wordt of als u iets meer privacy wilt. 
Het kan allemaal!  

Waarvoor kan ik een Nesling rolgordijn gebruiken

Het Coolfit rolgordijn is voor meerdere doeleinden geschikt, denk bijvoorbeeld aan terrassen, serres, balkons, carports of dieren schaduwplek b.v. volières. Deze rolgordijnen van Nesling zijn namelijk vocht, vuil en schimmelwerend waardoor deze doeken eenvoudig en snel te reinigen zijn.

Nesling Rolgordijn monteren

De montage van een Coolfit rolgordijn valt reuze mee. Een Nesling rolgordijn wordt geleverd inclusief duidelijke montage handleiding. Om het u nog makkelijker te maken hebben wij op ons eigen youtube kanaal diverse korte instructie video's voor de montage van een Coolfit rolgordijn. U kunt ook gebruik maken van onze montage dienst, wij hebben namelijk een montage team met ervaren vakmensen die uw rolgordijn vakkundig plaatsen (Informeer vrijblijvend naar onze tarieven).