Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

Fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • Fabrieksgarantie
  • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
  • Levering op gewenste dag
  • Professionele service

Rolgordijn voor buiten

Wanneer u last heeft van een laaghangende zon of juist misschien behoefte heeft aan meer privacy, biedt een Nesling rolgordijn uitkomst! Deze rolgordijnen zijn speciaal gemaakt voor een soepele montage aan een pergola, balkon, tuinhuisje, prieel of overkapping. Wij bieden u een ruime keuze Coolfit rolgordijnen in diverse kleuren en afmetingen. Afhankelijk van uw situatie wordt bepaald of u een standaard Nesling rolgordijn kiest of dat u beter een buitenrolgordijn op maat kunt bestellen. Uiteraard levert Buitenplezier-online Nesling Coolfit Rolgordijnen op maat. Een Nesling rolgordijn biedt u niet alleen een decoratieve schaduw oplossing, maar de Coolfit rolgordijnen hebben tevens een beschermende werking tegen schadelijke uv-straling.

Een rolgordijn buiten van Buitenplezier-online

De laatste jaren is de vraag naar onze buiten rolgordijnen steeds groter geworden. Een buitenrolgordijn is niet alleen functioneel op een balkon of pergola, maar wordt ook op verschillende andere manieren toegepast. Denk aan speelhuisjes met een zandbak, plantenkassen, serres of gewoon aan de buitenkant op het raamkozijn. De buiten rolgordijnen zijn duurzaam, functioneel en gemakkelijk schoon te maken. Een buitenrolgordijn wordt daarnaast steeds vaker in combinatie met een harmonicadoek aangeschaft. Dit komt vooral omdat de kleur en het materiaal exact gelijk zijn: een mooie combinatie en daarnaast is het extra functioneel. Bij een laagstaande zon kunt u het buitenrolgordijn even laten zakken. Ook kunt u dit ’s avonds doen als het wat kouder wordt of als u iets meer privacy wilt. Met een rolgordijn buiten van Buitenplezier-online kan het allemaal!

Waarvoor een Nesling rolgordijn gebruiken?

Het Coolfit rolgordijn is voor meerdere doeleinden geschikt. Zo kunt u deze gebruiken voor terrassen, serres, balkons, carports of schaduwplekken voor dieren als volières. De rolgordijnen van Nesling zijn vocht-, vuil- en schimmelwerend waardoor deze doeken eenvoudig en snel te reinigen zijn. Schaf uw Nesling rolgordijn vandaag nog aan bij Buitenplezier-online!

Nesling Rolgordijn monteren

De montage van een Coolfit rolgordijn is redelijk makkelijk. Een Nesling rolgordijn wordt geleverd inclusief duidelijke montagehandleiding. Om het u nog makkelijker te maken hebben wij op ons eigen YouTube-kanaal diverse korte  instructie video's voor de montage van een Coolfit rolgordijn. U kunt ook gebruik maken van onze montage dienst. Wij hebben namelijk een montage team met ervaren vakmensen die uw rolgordijn vakkundig plaatsen (Informeer vrijblijvend naar onze tarieven).

Een rolgordijn buiten kopen bij Buitenplezier-online

U kunt uw rolgordijn buiten eenvoudig online bestellen. Voeg uw product toe aan uw virtuele winkelmandje en reken deze vervolgens af. Ons team komt nu in actie en doet er alles aan om uw nieuwe rolgordijn buiten spoedig bij u te bezorgen. Voor vragen of onduidelijkheden kunt u uiteraard eenvoudig contact met ons opnemen. Ons team doet er alles aan om u uw rolgordijn buiten te bieden dat u nodig heeft. Bestel hem vandaag nog bij Buitenplezier-online!