Buiten rolgordijn op maat

Buitenplezier-online.nl is specialist in Nesling buiten rolgordijnen op maat. Wij leveren diverse afmetingen Nesling rolgordijnen. Toch is het mogelijk dat u speciale wensen heeft. Dat kan! Wij hebben ruim 10 jaar ervaring op het gebied van maatwerk buiten rolgordijnen. Al jaren adviseren en produceren wij op klantverzoek buiten rolgordijn op maat. 

De prijs voor een buiten rolgordijn op maat maken is t.o.v. een standaard afmeting een stuk hoger. Dat komt omdat het maatwerk buiten rolgordijn met de hand voor u wordt gemaakt. U krijgt een uniek en duurzaam product van hoge kwaliteit. Niet voor niets geven wij 5jaar garantie op de stof van het maatwerk Nesling rolgordijn voor buiten gebruik. 

Tip! De vraag naar Nesling buiten rolgordijnen op maat is de laatste jaren exclusief gestegen. Wij adviseren u op tijd te kijken naar uw wensen. Standaard Nesling rolgordijnen hebben wij voldoende op voorraad en kunnen ook in het hoogseizoen snel geleverd worden. de levertijd voor een maatwerk Nesling rolgordijn kan in het hoogseizoen snel oplopen naar 5-6 weken en dat is natuurlijk erg vervelend als het erg warm is. Vroeg in het seizoen kunnen wij maatwerk Nesling rolgordijnen over het algemeen in 2-4 weken leveren.    

Maatwerk rolgordijn
Bij ons kunt u een Nesling rolgordijn op maat laten maken. Er zijn wel enkele beperkingen waar u met een maatwerk Nesling rolgordijn rekening mee dient te houden:

- Een Nesling Rolgordijn op maat kan geproduceerd worden tot een max. breedte en uitval van 2.96 x 2.40 meter

De levertijd voor een maatwerk Nesling rolgordijn bedraagt in het hoogseizoen gemiddeld 3 tot 4 weken. Bij maatwerk moet u rekening houden met een maximale afwijking van 3%. Maten zijn incl. bevestiging.

Stuur ons een email met de gewenste afmetingen die het Nesling rolgordijn op maat moet hebben en wij sturen u snel en geheel vrijblijvend een prijsopgave met tekening voor het gevraagde maatwerk Nesling rolgordijn.

Voor verdere vragen of advies staan wij u graag te woord .

Onze topcategorieënBekijk meer categorieën