Schaduwdoek

Buitenplezier-online.nl is gespecialiseerd in Nesling schaduwdoeken. Afhankelijk van uw situatie bepaald u of een schaduw doek met een standaard afmeting volstaat, of dat u een Nesling Coolfit schaduwdoek op maat nodig heeft. Buitenplezier-online.nl is erkend en officieel Nesling dealer.

Waarom een schaduwdoek kopen bij Buitenplezier-online.nl

Onze online Nesling schaduwdoek winkel is aangesloten bij Webwinkel Keur. U besteld uw schaduwdoek in een veilige betaal omgeving en betrouwbare webwinkel die in de laatste jaren is uit gegroeid tot één van de grootste online aanbieders op het gebied van Coolfit schaduwdoeken. Wij leveren alle schaduwdoeken uit eigen voorraad en binnen 24 uur! Tevens bieden wij een compleet pakket hoogwaardige RVS bevestigingsmaterialen voor de montage van een Nesling schaduwdoek. Ook hebben wij een schitterende schaduwdoek paal waardoor uw doek in stijl kan worden opgehangen. Buitenplezier-online.nl biedt haar klanten de mogelijkheid om een schaduwdoek te laten installeren op locatie. Wij hebben namelijk een montage team met ervaren vakmensen die uw schaduwdoek vakkundig plaatsen.Waarvoor kan ik een schaduwdoek gebruiken

Een Coolfit schaduwdoek kunt u voor meerdere doeleinden gebruiken. Een Coolfit Schaduwdoek zorgt niet alleen voor een decoratieve schaduwplek maar beschermt u ook nog eens tegen schadelijke uv-straling. Nesling schaduwdoeken zijn voor meerdere toepassingen te gebruiken denk hierbij aan terrassen, zwembaden, kinderspeelplaatsen of schaduw creëren voor uw dieren. Een Coolfit schaduwdoek is niet waterdicht! Als u naar een waterdicht schaduwdoek zoekt kijk dan bij onze Dreamsail waterdichte schaduwdoeken.

Nesling schaduwdoek

Nesling schaduwdoeken zijn van zeer hoge kwaliteit. De doeken zijn vuil, vocht en schimmel werend. Een zonnescherm wordt altijd aangetast door weersinvloeden. Met een Coolfit schaduwdoek van Nesling heeft u hier geen last van. De doeken zijn 100% vocht en vuil afstotend en super sterk. Een schaduw doek is eenvoudig te reinigen met water en groene zeep, het Nesling schaduwdoek verkleurt niet! Wanneer u het doek monteert zoals wij dat voorschrijven in onze schaduwdoek montage handleiding zijn deze bestand tegen weer en wind. Als u voor kwaliteit en duurzaamheid gaat hoeft u niet verder te zoeken, Nesling is namelijk de absolute marktleider op het gebied van schaduwdoeken.

Schaduwdoek bekijken

Een product foto zegt natuurlijk lang niet alles. Daarom hebben wij voor onze klanten diverse korte product video's van schaduwdoeken op ons youtube kanaal. U krijgt dankzij diverse korte product video's een goed beeld en uitleg van Rob Verlinden! De Nesling schaduwdoeken zijn dit seizoen namelijk regelmatig te zien in het tv programma Robs grote tuinverbouwing.

Nesling zonnedoek monteren

U vraag zich natuurlijk af of een zonnedoek moeilijk te bevestigen is. De montage van een zonnedoek valt reuze mee. Een Nesling schaduwdoek wordt geleverd inclusief duidelijke montage handleiding. Om het u nog makkelijker te maken hebben wij op ons eigen youtube kanaal diverse korte instructie video's voor de bevestiging van een schaduwdoek. U kunt ook gebruik maken van onze montage dienst, wij hebben namelijk een montage team met ervaren vakmensen die uw schaduwdoek vakkundig plaatsen (Informeer vrijblijvend naar onze tarieven).

In welke vorm en kleur zijn schaduwdoeken verkrijgbaar

Op onze online schaduwdoek winkel vind u een gevarieerd en compleet aanbod Nesling schaduwdoeken in diverse maten, vormen en kleuren. Wij hebben driehoekige schaduwdoeken en vierkante schaduwdoeken alsook balkondoeken. De schaduwdoeken zijn verkrijgbaar in het zwart, gebroken wit, antraciet, terracotta en zandkleurig. Dit jaar is het Nesling Coolfit schaduwdoek met lime kleur nieuw, een prachtige uitbreiding van ons bestaande assortiment!