Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

Fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
 • Gratis verzending vanaf 100,-
 • Fabrieksgarantie
 • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
 • Levering op gewenste dag
 • Professionele service

Maatwerk harmonicadoek

Buitenplezier-online.nl is specialist in harmonicadoeken op maat. Wij bieden een ruim assortiment harmonica schaduwdoeken maar toch is het heel goed mogelijk dat u net een andere maat harmonicadoek zoekt. Dat is geen probleem, al ruim 10 jaar adviseren en produceren wij maatwerk zonnedoeken op verzoek van onze klanten. 

De prijs van maatwerk is veel hoger als een standaard afmeting maar u krijgt een uniek en duurzaam product van hoge kwaliteit. Onze maatwerk harmonicadoeken worden in Nederland met de hand geproduceerd met het zelfde duurzame HDPE (285gr/m2) als de standaard doeken. Niet voor niets geven wij 5jaar garantie op de stof van een harmonicadoek op maat.

Tip! De standaard harmonicadoek beschermhoezen zijn niet geschikt voor maatwerk harmonicadoeken. De positie van de staalkabels is bij maatwerk namelijk anders t.o.v. de standaard doeken. Gelukkig hebben wij daar een oplossing voor, wij kunnen namelijk ook een harmonicadoek hoes op maat maken. 

Let op! De vraag naar harmonicadoeken op maat is de laatste jaren explosief gestegen. Wij adviseren u al vroeg in het voorjaar te kijken wat u wilt. In het hoogseizoen kunnen levertijden snel oplopen naar 5-6 weken. Vroeg in het seizoen kunt u rekening houden met 2-4 weken.      

 

Maatwerk harmonicadoek
Er zijn wel enkele beperkingen waar u met een maatwerk harmonicadoek rekening mee dient te houden:

- Een Nesling harmonicadoek op maat kan geproduceerd worden tot een maximale breedte en lengte van 4.0 x 6.0 meter.

Harmonicadoeken op maat worden geleverd incl. de benodigde bevestigingsmaterialen (excl. pergola).

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Lengte harmonicadoek inkorten
  Lengte harmonicadoek inkorten
  Art.nr. (SKU): CF-HD-INKORTEN
  € 129,00
 2. Maatwerk beschermhoes harmonicadoek Nesling 220 cm breed
  € 301,29
 3. Maatwerk beschermhoes harmonicadoek Nesling 340 cm breed
  € 299,00
 4. Maatwerk beschermhoes harmonicadoek Nesling 389cm breed
  € 482,79
 5. Maatwerk beschermhoes harmonicadoek Nesling 215 cm breed
  Maatwerk beschermhoes harmonicadoek Nesling 215 cm breed
  Art.nr. (SKU): S118428379-7
  Beoordeling:
  90.0000%
  € 277,09

Daarnaast is het ook mogelijk om een standaard harmonicadoek in de lengte in te korten (inkorten in de breedte is helaas niet mogelijk). Als de lengte van een standaard afmeting te groot is voor uw situatie is dit geen probleem. U kunt het doek gewoon op lengte laten en u rolt het doek dan gewoon niet helemaal uit. Het gevolg hiervan is dat u wat meer golven/waves in het doek heeft. Wilt u het doek helemaal vlak/strak hebben hangen dan adviseren wij u om te kiezen voor de optie harmonicadoek inkorten  

De levertijd op voor een maatwerk harmonicadoek bedraagt in het hoogseizoen gemiddeld 3 tot 4 weken. Op het maatwerk geldt een tolerantie in de maat van +- 3%. De stof is namelijk van stretchmateriaal. Voor het bepalen van de juiste maat dient u enkele cm vrij te houden aan weerszijden (in de breedte). Wij hanteren altijd een marge van +10cm in de breedte van het doek voor de vrijloop (dit is alleen van toepassing als het doek in een geraamte hangt).

Stuur ons een email met de gewenste afmetingen die het Nesling harmonicadoek op maat moet hebben en wij sturen u snel en geheel vrijblijvend een prijsopgave met tekening voor het gevraagde maatwerk Coolfit Harmonicadoek.

Voor verdere vragen of advies staan wij u graag te woord .