Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

Fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • Fabrieksgarantie
  • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
  • Levering op gewenste dag
  • Professionele service

Lengte harmonicadoek inkorten

€ 129,00
Op voorraad
Is de uitval van het harmonicadoek te lang en wilt u graag dat het doek helemaal strak hangt als u het uitrolt? Geen probleem wij kunnen de lengte van een harmonicadoek inkorten.
Meer informatie
Levering binnen 48 uur!
Zeer scherp geprijsd
Uitstekende service
Hoge kwaliteit

Indicatie verzendkosten: Gratis verzending
SKU
CF-HD-INKORTEN
Lengte harmonicadoek inkorten
Lengte harmonicadoek inkorten
€ 129,00

In sommige gevallen kiezen klanten er voor om de lengte van het harmonicadoek in te korten. Vaak is dat het geval wanneer de klant het doek strak en vlak wil hebben hangen als het is uitgerold. 

Vergis u niet, het is helemaal niet erg als de lengte van het harmonicadoek te lang is. U rolt dan gewoon niet het hele doek uit. Gevolg hiervan is wel dat het doek wat losser hangt, u heeft dan wat meer golven/waves in het doek. De ene klant vind het mooi de andere klant heeft het doek toch liever strak hangen en dan laten we het harmonica schaduwdoek inkorten (zie foto 2 en 3 als voorbeeld).  

Als u twijfelt of u het doek wel wilt inkorten bestel dan gewoon eerst de standaard afmeting. Plaats het harmonica schaduw doek eerst en kijk het even aan. U kunt dan altijd aan het eind van het seizoen contact met ons opnamen om het harmonicadoek alsnog te vermaken / inkorten.   

U kunt er dan eerst even goed over nadenken en kunt direct genieten van schaduw en comfort. Een standaard harmonicadoek is binnen 2 tot 3 werkdagen geleverd, een harmonicadoek vermaken duurt gemiddeld 2-3 weken.

*Let op! Vermeld bij uw bestelling op welke lengte wij het doek moeten inkorten. U kunt alleen de lengte in laten korten.

*In de zomer maanden adviseren wij u te informeren naar de levertijd voor maatwerk. I.v.m. drukte kan deze flink oplopen (gemiddeld 4-5 weken).