Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

Fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
 • Gratis verzending vanaf 100,-
 • Fabrieksgarantie
 • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
 • Levering op gewenste dag
 • Professionele service

Rechthoekige inground trampolines met veiligheidsnet kopen

Waarom een rechthoekige trampoline?

Vroeger werden de ronde inground trampolines veruit het meest verkocht. Tegenwoordig is deze trend iets aan het veranderen. Er worden steeds meer rechthoekige inground trampolines verkocht. Vaak heeft dit te maken met de vorm en afmeting. U maakt met rechthoekige inground trampoline optimaal gebruik van de ruimte waar er bij een ronde inground trampoline toch wat ruimte verloren gaat. Vooral bij wat langere en smalle tuinen biedt een rechthoekige trampoline uitkomst. Hoe groter de inground trampoline des te meer springplezier. Omdat een rechthoekige trampoline strak in een hoek geplaatst kan worden benut u de ruimte optimaal. Een ander voordeel van een rechthoekige inground trampoline is de strakke vorm. Als u een tuin met strakke en rechte lijnen heeft past een inground rechthoek trampoline natuurlijk ook mooier in het totaal plaatje. Een rechthoekige trampoline is ideaal voor salto's niet voor niets kiezen fanatieke springers, turners en sporters in de meeste gevallen voor een rechthoekige trampoline. Wij bieden een ruim assortiment rechthoekige inground trampolines. Wij hebben van zowel de rechthoekige Proline trampolines als de rechthoekige Etan trampolines de opbouw en inground modellen. Vanaf 2020 zijn daar de rechthoekige Flatlevel trampolines bij gekomen, een mooie toevoeging op ons assortiment.

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Trampoline Proline inground rechthoekig met net
  Vanaf € 999,00
 2. Trampoline Proline Flatlevel rechthoekig incl. net
  Vanaf € 1.499,00

Verschillende rechthoekige trampolines.

Verschillende rechthoekige trampolines.

 1. Rechthoekige opbouw trampolines: Deze trampolines staan, afhankelijk van de grote gemiddeld tussen de 40cm en 90cm boven de grond.
 2. Rechthoekige inground trampolines: Deze trampolines staan over het algemeen 20cm boven de grond. Onder het springdoek wordt een gat gegraven zodat u vrij kunt springen. Het frame staat over het gat.
 3. Rechthoekige flatground trampoline, dit model ligt vlak in het maaiveld of bestrating. Het speciale frame wordt in de grond gegraven en de trampoline is voorzien van een speciaal springdoek voor een optimale luchtafvoer. 
 4. Rechthoekige mini trampolines: Kleine trampolines voor jonge kinderen.
 5. Rechthoekige fitness trampolines: Er wordt steeds meer gesport op trampolines, ook hiervoor hebben wij verschillende modellen.

Hoe kiest u de juiste maat voor een rechthoekige inground trampoline met net?

Het belangrijkste is de ruimte de u heeft. Rechthoekige inground trampolines zijn verkrijgbaar in 8 verschillende afmetingen:

Rechthoekige inground Proline trampolines: 155x215cm - 190x275cm – 225x305cm – 240x340cm – 255x380cm – 305x520cm.

Rechthoekige inground Etan trampolines: 281x201cm - 310x232cm 

Als u de ruimte heeft bepaald waar u de inground trampoline wilt plaatsen is het belangrijk om er over na te denken door wie de trampoline gebruikt gaat worden. Het advies is altijd om met 1 persoon tegelijk te springen. In de praktijk gebeurt dit vaak niet, realiseer u dus dat wanneer de ruimte het toe laat u beter kunt kiezen voor een maatje groter. 

Het is ook handig om te weten dat een kleine rechthoekige inground trampoline juist voor jonge kinderen weer beter veert. Hoe groter de trampoline, hoe groter de weerstand. Kleine (lichte) kinderen veren dan dus weer moeilijker op een grote trampoline.

Kinderen en zelfs volwassenen maken veel en vaak lang gebruik van een inground trampoline. Houdt hier ook rekening mee bij de aanschaf van uw trampoline. Wij spreken regelmatig klanten met kinderen die rond een jaar of 4-5 zijn begonnen met springen en op hun 15-16e jaar nog steeds enthousiast op de trampoline springen. Uiteraard zult u in de loop der jaren eens wat of trampoline onderdelen of accessoires moeten vervangen maar wij geven niet voor niets levenslange garantie op het frame. Onze trampolines zijn een garantie voor jaren lang spring plezier.