Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

Fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
 • Gratis verzending vanaf 100,-
 • Fabrieksgarantie
 • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
 • Levering op gewenste dag
 • Professionele service

Fitness Trampolines

Wij hebben diverse fitness trampolines. Zo zijn er fitness trampolines met veren of elastieken. Een fitness trampoline met elastieken springt over het algemeen wat soepeler. Een fitness trampoline met veren is wat stugger en is daarom geschikt voor het wat intensievere werk. Er zijn ook fitness trampolines met een beugel, de beugel zorgt voor extra balans als sport. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende afmetingen, vormen en kleuren fitness trampolines.

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Fitness trampoline 103cm met beugel
  Fitness trampoline 103cm met beugel
  Art.nr. (SKU): AVYFIT
  € 229,00
 2. Fitness trampoline 120cm met beugel
  Fitness trampoline 120cm met beugel
  Art.nr. (SKU): AVYFIT-120
  € 275,00

De laatste jaren is de fitness trampoline een echte hype geworden. Jong en oud hebben deze leuke manier van sporten ontdekt en dat is niet voor niets. 

Bij het sporten op een fitness trampoline ontlast u uw spieren en gewrichten terwijl u toch een hoge trainingsintensiteit behaald. Sporten op een fitness trampoline is goed voor een snelle vet verbranding, bevordering van stofwisseling en gewichtsverlies. Door een betere bloedsomloop kunt u zelfs cellulitis klachten verminderen. Door op een juiste manier oefeningen uit te voeren op een fitness trampoline traint u ook stabiliteit, coördinatie en spierkracht over het hele lichaam. Een trampoline fitness is erg leuk om te doen en tegelijkertijd een effectieve full body workout.     

Een fitness trampoline is voor jong en oud. U kunt er lekker op sporten maar het is natuurlijk ook voor kinderen erg leuk om even stoom af te blazen. Een fitness trampoline met beugel zorgt daarbij wel voor iets meer veiligheid.