Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

Fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • Fabrieksgarantie
  • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
  • Levering op gewenste dag
  • Professionele service

Harmonicadoek maatwerk

Bij Buitenplezier-online.nl zijn we gespecialiseerd in op maat gemaakte harmonicadoeken. Ons assortiment biedt een breed scala aan harmonica schaduwdoeken, maar het kan goed zijn dat u op zoek bent naar een andere maat harmonicadoek. Geen probleem! Al meer dan 10 jaar adviseren en produceren wij zonnedoeken op maat, speciaal op verzoek van onze klanten.

De prijs voor een op maat gemaakt doek is hoger dan die voor standaard afmetingen, maar u krijgt wel een uniek en duurzaam product van hoge kwaliteit. Onze maatwerk harmonicadoeken worden met de hand geproduceerd in Nederland, met behulp van dezelfde duurzame HDPE-stof (285 gr/m2) als de standaard doeken. Het is dan ook niet voor niets dat we 5 jaar garantie geven op de stof van onze op maat gemaakte harmonicadoeken.

Een belangrijke tip! De standaard beschermhoezen geschikt voor harmonicadoeken zijn niet geschikt voor doeken op maat. Dit komt omdat de positie van de staalkabels bij maatwerk anders is ten opzichte van de standaard doeken. Gelukkig hebben wij hiervoor een oplossing: wij kunnen namelijk ook een hoes op maat maken speciaal voor uw harmonicadoek.

Let hier goed op! De vraag naar op maat gemaakte harmonicadoeken is de afgelopen jaren explosief gestegen. We raden daarom aan om al vroeg in het voorjaar te kijken wat uw wensen zijn. In het hoogseizoen kunnen de levertijden snel oplopen tot 5-6 weken. Als u vroeg in het seizoen bestelt, kunt u rekening houden met een leveringstijd van 2-4 weken.

Er zijn echter enkele beperkingen waar u rekening mee moet houden bij een maatwerk harmonicadoek:

• Een Nesling harmonicadoek op maat kan worden geproduceerd tot een maximale breedte en lengte van 4.0 x 6.0 meter.

De op maat gemaakte harmonicadoeken worden geleverd inclusief alle benodigde bevestigingsmaterialen (behalve de pergola).

We kunnen helaas geen producten vinden die aan de selectie voldoen.

Daarnaast is het ook mogelijk om een standaard harmonicadoek in te korten, maar helaas kan dit alleen in de lengte (niet in de breedte). Mocht de standaard afmeting te groot zijn voor uw situatie, dan is dat geen probleem. U kunt het doek gewoon op lengte laten en niet helemaal uitrollen. Als gevolg hiervan zullen er meer golven en plooien in het doek ontstaan. Als u het doek liever helemaal strak wilt hebben, raden wij aan om te kiezen voor de optie om het harmonicadoek in te korten.

In het hoogseizoen bedraagt de levertijd voor een op maat gemaakt harmonicadoek gemiddeld 3 tot 4 weken. Bij maatwerk wordt er een tolerantie van +- 3% gehanteerd vanwege het stretchmateriaal waarvan de stof gemaakt is. Om de juiste maat te bepalen, moet u aan beide kanten enkele centimeters vrijhouden (in de breedte). Voor de vrijloop hanteren wij altijd een marge van +10cm in de breedte van het doek, dit geldt alleen als het doek in een frame hangt.

Als u ons een e-mail stuurt met de gewenste afmetingen voor het op maat gemaakte Platinum harmonicadoek, sturen wij u snel en geheel vrijblijvend een prijsopgave met bijbehorende tekening.

Mocht u nog verdere vragen of advies nodig hebben, dan staan wij graag voor u klaar.