Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

Fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
 • Gratis verzending vanaf 100,-
 • Fabrieksgarantie
 • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
 • Levering op gewenste dag
 • Professionele service

Douglas pergola Nesling

U kunt uw pergola douglas bestellen bij Buitenplezier-online. Onze Douglas pergola’s zijn op maat gezaagd. Dit gebeurt op bestelling zodat u verzekerd bent van de beste kwaliteit! Het is alleen een kwestie van schroeven en plaatsen. Het volledige houtpakket wordt op het moment van bestellen voor u gezaagd. Houd dus rekening met een levertijd van zo’n twee tot drie weken. 

 

Waarom een Douglas pergola van Buitenplezier? Kernvrij hout, Splintervrij hout, gezaagd volgens 4EX-principe, geschaafd hout, anti blue-behandeling en op bestelling gezaagd. U bent verzekerd van de beste kwaliteit!

 

Uw hout pakket wordt netjes in folie verpakt. Mocht u niet direct willen monteren kunt u het houtpakket beschermd buiten laten staan. 

 

Bestel uw pergola douglas vandaag nog bij Buitenplezier-online! 

Een vrijstaande pergola douglas van Buitenplezier-online

De vrijstaande pergola is er in twee varianten: de kleine variant met vier staanders (de Douglas pergola Stand Alone A) en een grote variant. De grote variant heeft een extra staander op de lengte, omdat deze afstand anders te groot wordt. Het gevolg hiervan is het doorhangen en kromtrekken van de liggers en dit is iets wat u uiteraard niet wilt. Heeft u vragen over een moderne pergola douglas? Neem dan gerust contact met ons op!

De douglas muur pergola van Buitenplezier-online

De Douglas muur pergola hebben wij in vier varianten. U kunt kiezen voor een Douglas pergola met harmonicadoek dat van de muur / gevel afrolt of een Douglas pergola waarin het harmonicadoek voor de muur / gevel langs rolt. Voor beide varianten is er net als bij de vrijstaande pergola’s een klein model of een groot model. De grote variant met een uitval van 500cm heeft op de lengte extra staanders. Dit is om te voorkomen dat de liggers gaan doorhangen of krom trekken. Houd er wel rekening mee dat de buitenmaten van de pergola niet gelijk zijn aan de doek maten. Download hier alle afmetingen. 

Tip! De Nesling buiten rolgordijnen zijn een prachtige aanvulling op de Nesling pergola's. 

Houd hier rekening mee bij de aanschaf van een Nesling Douglas pergola

Zaken om rekening mee te houden bij de aanschaf van een Nesling Douglas pergola zijn onder andere:

 • Kenmerken Douglas hout
 • Elastische en sterke houtsoort
 • Modern en natuurlijk karakter
 • Douglas hout vergrijst na verloop van tijd
 • Scheurvorming kan optreden Knoesten en vlamstructuur horen bij de houtsoort
 • Merg kan voorkomen
 • Enige kromming kan voorkomen door krimpen en uitzetten

Heeft u vragen over deze zaken? Neem dan gerust contact op met ons specialistische team!

De staanders van een pergola douglas

De staanders van de pergola’s worden standaard op 300 cm geleverd. Deze kunt u zelf inkorten op een gewenste lengte. Als u de Nesling pergola plaatst op een terras of vlonder, kunt u gebruikmaken van het pergola vloerelement. Het pergola vloer element is optioneel en wordt niet standaard meegeleverd.

Een douglas pergola bestellen bij Buitenplezier-online

Bestel uw pergola douglas hout of uw pergola bouwpakket douglas vandaag nog online bij Buitenplezier-online. Dankzij onze betrouwbare levering kunt u uw pergola spoedig bij u thuis verwachten!