Douglas pergola Nesling

Onze Douglas pergola’s zijn op maat gezaagd. Het is alleen een kwestie van in mekaar schroeven en plaatsen. Het volledige houtpakket wordt op het moment dat u besteld voor u klaar gemaakt. U dient dus wel rekening met een levertijd van 2-3 weken. Wij bieden een vrijstaande Douglas pergola en een muur pergola.

De vrijstaande pergola is er in twee varianten, de kleine variant met vier staanders (de Douglas pergola Stand Alone A). De grote variant heeft een extra staander op de lengte omdat deze afstand anders te groot wordt met als gevolg het doorhangen en krom trekken van de liggers.

De Douglas muur pergola hebben wij in vier varianten. U kunt kiezen voor een Douglas pergola met harmonicadoek dat van de muur / gevel afrolt of een Douglas pergola waarin het harmonicadoek voor de muur / gevel langs rolt. Voor beide varianten is er net als bij de vrijstaande pergola’s een klein model of een groot model. De grote variant met een uitval van 500cm heeft op de lengte extra staanders. Dit is om te voorkomen dat de liggers gaan doorhangen of krom trekken.     

Let op: De buitenmaten van de pergola zijn niet gelijk aan de doekmaten. Download hier alle afmetingen. 

Tip! De Nesling buiten rolgordijnen zijn een prachtige aanvulling op de Nesling pergola's.

De staanders van de pergola’s worden standaard op 300cm geleverd. Deze kunt u inkorten zelf op gewenste lengte inkorten. Als u de Nesling pergola plaatst op een terras of vlonder kunt u gebruikmaken van het pergola vloer element. Het pergola vloer element is optioneel en wordt niet standaard meegeleverd. 

Zaken om rekening mee te houden bij de aanschaf van een Nesling Douglas pergola.

Kenmerken Douglas hout

  • Elastische en sterke houtsoort
  • Modern en natuurlijk karakter
  • Douglas hout vergrijst na verloop van tijd
  • Scheurvorming kan optreden
  • Knoesten en vlamstructuur horen bij de houtsoort
  • Merg kan voorkomen
  • Enige kromming kan voorkomen door krimpen en uitzetten