Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

Fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
 • Gratis verzending vanaf 100,-
 • Fabrieksgarantie
 • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
 • Levering op gewenste dag
 • Professionele service

Betonnen speeltafels

Buitenplezier-online is gespecialiseerd in betonnen straat meubilair en betonnen speeltafels. Wij hebben betonnen pingpongtafel, betonnen voetbaltafels en betonnen voetvolleytafels. Al deze betonnen speeltafels zijn verkrijgbaar in diverse kleuren.

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. voetbaltafel beton
  € 2.783,00
 2. Betonnen voetvolleytafel
  Betonnen voetvolleytafel
  Art.nr. (SKU): S119001339
  Vanaf € 3.206,50
 3. Betonnen tafeltennistafel rond
  Betonnen tafeltennistafel rond
  Art.nr. (SKU): S119000770
  Vanaf € 2.662,00
 4. Betonnen tafeltennistafel afgerond
  Betonnen tafeltennistafel afgerond
  Art.nr. (SKU): S119000532
  Vanaf € 1.936,00
 5. Betonnen tafeltennistafel rechte hoeken
  Betonnen tafeltennistafel rechte hoeken
  Art.nr. (SKU): S118994440
  Vanaf € 1.815,00
 6. Multi- spellen picknicktafel beton antraciet
  Multi- spellen picknicktafel beton antraciet
  Art.nr. (SKU): PS.DLAB.GT.132
  € 3.690,50
 7. Multi- spellen picknicktafel beton naturel
  Multi- spellen picknicktafel beton naturel
  Art.nr. (SKU): PS.DL.GT.132
  € 3.509,00
 8. Set Ondervoet beton voor diverse tafels
  Set Ondervoet beton voor diverse tafels
  Art.nr. (SKU): OV.PP.SET
  € 121,00

Pingpongtafel beton

De zware betonnen tafeltennistafels zijn hufter proof en duurzaam. Een betonnen pingpongtafel kan het gehele jaar buiten staan en is vandalisme proof. De betonnen tafeltennistafel is verkrijgbaar in verschillende varianten en kleuren. 

 • Tafeltennistafel beton rechte hoeken
 • Tafeltennistafel beton afgeronde hoeken
 • Tafeltennistafel beton rond  

Een betonnen pingpongtafel is een prachtige toevoeging voor scholen, speeltuinen, campings, instellingen, horeca en bedrijven. Even ontspannen en sportief bezig zijn in de pauze of vrijetijd. 

Een betonnen tafeltennistafel wordt altijd binnen 4 weken geleverd. Wij bellen u om de levering af te stemmen. De zware betonnen pingpongtafels wordt geleverd op een vrachtwagen met laad-loskraan. De kraan heeft een reikwijdte van 5meter. Wij rijden zo dicht mogelijk bij de standplaats voor de betonnen tafeltennistafel. Als de tafel gelost is rijden wij deze op de plek met een palletwagen. Wij kunnen een betonnen pingpongtafel uitsluitend over glad terrein zonder hindernissen verplaatsen met een palletwagen. 

Voetbaltafel beton 

Wij hebben ook een betonnen voetbaltafel. De voetbaltafel beton is zeer geschikt voor scholen, verenigingen, campings, bedrijven, instellingen en horeca. 

De voetbaltafel beton is antraciet kleurig en vervaardigd uit één stuk beton. Dit duurzame betonnen tafelvoetbalspel is voorzien van hoogwaardige RVS massieve stangen, doeltjes en schroeven. Daarnaast zijn de poppen en score tellers van "onverwoestbaar" kunststof. 

De tafel is voorzien van een speciale afwatering zodat regenwater niet in op het speelveld van de betonnen voetbaltafel blijft staan.

U kunt de kleuren van de teams zelf samenstellen. Wij kunnen de poppen en scoretelling van de betonnen tafelvoetbal dus naar uw wensen personaliseren.     

Beschikbare kleuren voor de teams en score tellers van de betonnen voetbaltafel:

*Wit - Zwart - Paars - Blauw - Groen - Rood - Oranje - Geel 

Als u de voetbaltafel besteld meld dan in het opmerkingen veld bij het afronden van uw bestelling welke 2 kleuren u de teams op de betonnen tafelvoetbal wil geven.

Een betonnen voetbaltafel wordt altijd binnen 4 weken geleverd. Wij bellen u om de levering af te stemmen. De zware betonnen tafelvoetbal wordt geleverd op een vrachtwagen met laad-loskraan. De kraan heeft een reikwijdte van 5meter. Wij rijden zo dicht mogelijk bij de standplaats voor het betonnen tafelvoetbal spel. Als de tafel gelost is rijden wij deze op de plek met een palletwagen. Wij kunnen een betonnen speeltafel uitsluitend over glad terrein zonder hindernissen verplaatsen met een palletwagen.

Betonnen voetvolleytafel - Betonnen Teqballtafel

Nieuw in ons assortiment zijn de betonnen voetvolleytafels, ook wel betonnen teqballtafels genoemd. Dit nieuwe spel is in hoog tempo erg populair geworden onder jeugd. De speciaal ontworpen betonnen voetvolleytafel is zeer geschikt voor scholen, verenigingen, parken en campings. 

De betonnen voetvolleytafel heeft veel weg van de betonnen tafeltennistafels. Het blad van de beton voetvolleytafel loopt rond, de hoeken van de betonnen speel tafel zijn afgerond en er is een betonnen net. 

Deze duurzame voetvolleytafel is hufterproof en weersbestendig. Het is geen probleem als de tafel na het spelen gebruikt wordt als hangplek. De betonnen tafel is sterk en vandalisme bestendig.  

De betonnen voetvolleytafel is verkrijgbaar in de kleuren beton - beton anctraciet - blauw - groen.

Een betonnen voetvolleytafel wordt altijd binnen 4 weken geleverd. Wij bellen u om de levering af te stemmen. De zware betonnen Tegball tafel wordt geleverd op een vrachtwagen met laad-loskraan. De kraan heeft een reikwijdte van 5meter. Wij rijden zo dicht mogelijk bij de standplaats voor het betonnen voetvolley spel. Als de tafel gelost is rijden wij deze op de plek met een palletwagen. Wij kunnen een betonnen speeltafel uitsluitend over glad terrein zonder hindernissen verplaatsen met een palletwagen.

Betonnen spellen picknicktafel 

Een betonnen spellen tafel voorzien van een schaak speelveld, pionnen spel en een dam speelveld. Er worden bij deze betonnen picknick speeltafels twee sets pionnen van de drie spelen meegeleverd. Deze betonnen picknick spellen tafel is verkrijgbaar in twee kleuren, antraciet en naturel beton. 

Een prachtige betonnen picknicktafel voor bedrijfstuinen, parken en horeca.    

Een betonnen spel picknicktafel wordt altijd binnen 4 weken geleverd. Wij bellen u om de levering af te stemmen. De zware betonnen picknicktafel wordt geleverd op een vrachtwagen met laad-loskraan. De kraan heeft een reikwijdte van 5meter. Wij rijden zo dicht mogelijk bij de standplaats voor het betonnen picknick speeltafel. Als de tafel gelost is rijden wij deze op de plek met een palletwagen. Wij kunnen een betonnen picknickset spellentafel uitsluitend over glad terrein zonder hindernissen verplaatsen met een palletwagen.

 

LEVERINGSCONDITIES: Nagenoeg al onze producten zijn uit voorraad leverbaar. De levertijd is tussen 0 - 4 werkweken. Wij nemen één of twee dagen van te voren contact met u op over de levering. Wanneer het op dat moment voor u niet uitkomt dan schuift de levering automatisch door naar onze volgende rit in uw regio. Vanaf dat moment geldt wederom, levertijd tussen 0 - 4 werkweken. Ook dan wordt u weer 1 of 2 dagen vooraf gebeld. Aflevering vindt plaats via de laad- loskraan op onze vrachtwagen. Deze kraan heeft een reikwijdte van maximaal 5 meter. Daarna kan ons product met een palletwagen verder worden gerold, mits de route toegankelijk is (vlak, verhard en zonder hindernissen). Er moet in elk geval iemand aanwezig zijn bij de aflevering om de juiste plek aan te geven. Wanneer de tafel door gerold moet worden naar de eindbestemming moet er minimaal 1 persoon aanwezig zijn om een zetje mee te geven. Bij enkele producten is het niet mogelijk om ze met een palletwagen door te rollen naar de eindbestemming. Dit geldt voor de Sta tafel, de picknickset XL, Betonbanken met onder plaat en voor de losse Onder platen. Onder platen komen in het maaiveld te liggen. Wanneer het zandbed op hoogte klaar ligt, kunnen we de onder platen met de kraan op de juiste plek leggen, mits dit binnen 5 meter vanaf onze vrachtwagen is. Voor wat betreft de Sta tafel, de Picknicktafel XL en Betonbanken met onder plaat: de eindbestemming moet met de kraan van onze vrachtwagen bereikbaar zijn. Dus, binnen 5 meter vanaf de vrachtwagen. Uw bestelling wordt gegarandeerd binnen 4 werkweken aangeboden voor levering. Als op moment van bezorgen blijkt dat het voor ons onmogelijk is de tafel op de eindbestemming te kunnen plaatsen zullen we de tafel lossen op een door de u aangewezen plek, zo dicht mogelijk bij de eigenlijke bestemming. De verdere plaatsing en de kosten die daarmee gemoeid gaan zijn dan vanzelfsprekend voor u. Wanneer u op dat moment de bestelling annuleert worden daarvoor kosten bij u in rekening gebracht.