Inground Trampolines met net kopen

Trampoline springen is leuk voor jong en oud maar veiligheid staat voorop! Vanaf 2021 is het in Nederland verplicht om inground trampolines met een veiligheidsnet aan te bieden.

Wij hebben opbouw trampolines en inground trampolines van Proline en Etan. Hier vind u een overzicht van de inground trampolines met veiligheidsnet.

In 2020 zijn ook de flatlevel trampolines geïntroduceerd. Deze trampolines liggen gelijk met het maaiveld of de betrating. De flatground is ook verkrijgbaar in een rond model en een en rechthoekig model.  

Onze inground trampolines worden compleet incl. trampoline veiligheidsnet geleverd. Wel zo veilig!  Wij kunnen de losse inground trampoline zonder net alleen nog aanbieden als service of spare part, klik hier.

Er zijn nu tegenwoordig twee verschillende types inground trampolines. Wij hebben de standaard inground trampoline, deze staat 20cm boven het maaiveld en het frame van deze inground trampoline valt over het gat. Daarnaast hebben we nu de Flatlevel  trampoline, het frame van deze trampoline staat verzonken in de kuil en de bovenzijde ligt gelijk met het maaiveld.