Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

Fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
 • Gratis verzending vanaf 100,-
 • Fabrieksgarantie
 • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
 • Levering op gewenste dag
 • Professionele service

Schaduwdoek vierkant

Op buitenplezier-online.nl kunt u veilig en vertrouwd een vierkant schaduwdoek bestellen. Een vierkant schaduwdoek geeft een trendy look aan uw tuin en daarnaast creëert u een lekker plekje om even lekker in de schaduw te genieten. De vierkante schaduwdoeken bieden vanzelf sprekend de meeste schaduw. Het is ook mogelijk om meerdere vierkante zonnedoeken naast elkaar te plaatsen of mekaar te laten overlappen. Dit kan uiteraard ook in combinatie met verschillende vormen en afmetingen. Op onze webwinkel bieden wij meerdere afmetingen en kleuren vierkante schaduwdoeken. Wij hebben bijvoorbeeld een goedkoop vierkant schaduwdoek maar ook de wat kwalitatief betere vierkante schaduwdoeken.

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Schaduwdoek NC outdoor vierkant 360 cm gebroken wit
  € 99,95
 2. Schaduwdoek NC outdoor vierkant 360 cm antraciet
  Schaduwdoek NC outdoor vierkant 360 cm antraciet
  Art.nr. (SKU): B506-04-36
  Beoordeling:
  90.0000%
  € 99,95
 3. Schaduwdoek NC outdoor vierkant 360 cm zand
  Schaduwdoek NC outdoor vierkant 360 cm zand
  Art.nr. (SKU): B501-04-36
  € 99,95
 4. Nesling waterdicht schaduwdoek vierkant 500 cm Dreamsail
  € 395,00
 5. Nesling waterdicht schaduwdoek vierkant 400 cm Dreamsail
  € 279,00
 6. Nesling schaduwdoek vierkant 500 cm
  Nesling schaduwdoek vierkant 500 cm
  Art.nr. (SKU): S106671881
  Beoordeling:
  80.0000%
  Vanaf € 249,00
 7. Nesling schaduwdoek vierkant 360 cm
  Nesling schaduwdoek vierkant 360 cm
  Art.nr. (SKU): S106670345
  Beoordeling:
  100.0000%
  Vanaf € 145,00

Schaduwdoek vierkant 

U zoekt een waterdicht vierkant schaduwdoek? Dat is mogelijk, wij hebben meerdere varianten waterdichte vierkante schaduwdoeken. Er zijn een paar zaken waar u op moet letten bij een vierkant waterproof schaduwdoek. Een waterdicht vierkant schaduwdoek biedt maximale bescherming tegen zon en regen. U dient wel rekening te houden met wind. De regen wordt door de wind onder uw doek doorgeblazen, bij echt slecht weer is het waarschijnlijk dat u niet droog kunt blijven zitten. Als u bewust kiest voor een waterdicht schaduwdoek bepaal dan goed welke ruimte u wilt beschermen tegen zon en regen. Twee of drie waterdichte vierkant schaduwdoeken voor extra bescherming is natuurlijk ook een mogelijkheid. Meerdere schaduwdoeken naast of deels over mekaar spannen geeft een leuk speels effect en biedt meer bescherming. Daarnaast is het goed om te weten dat een vierkant waterdicht schaduwdoek onder afschot moeten hangen (min. 30gr.) zodat u voldoende afschot creëert.     

Vierkante schaduwdoek van Buitenplezier-online

Vierkante zonnedoeken geven een trendy look aan uw tuin. Het is erg leuk om meerdere vierkante zonnedoeken naast of over mekaar te spannen. Het is ook mogelijk om de combineren met andere vormen. Zo is er voor iedere situatie wel een passende zonnedoek oplossing. 

De montage van een vierkante schaduwdoek

Een vierkant schaduwdoek is op meerdere manieren te monteren. Alle benodigde schaduwdoek bevestiging materialen kunt u direct mee bestellen met uw schaduwdoek. U kunt dan direct aan de slag met de montage. Vind u het lastig om te bepalen welke bevestiging materialen u nodig heeft voor de montage van een vierkant zonnedoek? Lees dan eens onze montage blog, bekijk de montage instructie video of neem vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten adviseren u graag.   

Een schaduwdoek vierkant kopen bij Buitenplezier-online

Voor een schaduwdoek waterdicht vierkant bent u bij Buitenplezier-online aan het goede adres. U kunt uw schaduwdoek vierkant eenvoudig via onze website bestellen. Ons team doet er alles aan om uw schaduwdoek vierkant zo spoedig mogelijk bij u te bezorgen. Bestel uw schaduwdoek daarom vandaag nog en wie weet geniet u deze week nog van uw plekje in de schaduw!

Vragen?

Het kan natuurlijk zijn dat u er niet helemaal uitkomt met uw zonnedoek vierkant. We raden u om deze reden aan om contact met ons op te nemen. Ons team vol specialisten doet er alles aan om uw vragen te beantwoorden, uw problemen te verhelpen en u te adviseren waar nodig!