Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

Fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • Fabrieksgarantie
  • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
  • Levering op gewenste dag
  • Professionele service

Parasols kopen?

Wij zijn erkend Nesling dealer, bestel eenvoudig en vertrouwd uw Nesling Parasol. Wat maakt deze parasol nu zo uniek t.o.v. andere parasols? 

De Coolfit parasol van Nesling is voorzien van een parasol schaduwdoek, het geweven HDPE (285gr/m2) is gelijk aan onze schaduwdoeken. Het Nesling parasol doek heeft een open structuur. U kunt er wel doorheen kijken, wat zorgt voor luchtigheid en een ruimtelijk gevoel, maar het beschermt u wel tegen de warmte en biedt tot wel 95% bescherming tegen schadelijke UV straling.

Dankzij de HDPE stof is deze Nesling parasol erg interessant t.o.v. andere parasols. De stof is erg sterk en de kans op scheuren is minimaal. Daarnaast is de stof heel eenvoudig te reinigen met wat lauw water en groene zeep. Het doek verweerd of schimmelt niet. U houd dus jarenlang een mooi product. Wij geven niet voor niets 5jaar garantie op de stof van de Nesling parasol. 

De sterke doekspanners zorgen er voor dat het doek altijd mooi strak gespannen is, en het universele frame is geschikt voor de meeste parasolvoeten. 

Het universele aluminium frame van de Nesling parasols is bewerkt met een hoogwaardige antracietkleurige poedercoating die zorgt voor optimale bescherming. 

De Nesling parasolvoet en de Nesling parasolhoes voor de Nesling parasol zijn optioneel verkrijgbaar.