Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

Fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
 • Gratis verzending vanaf 100,-
 • Fabrieksgarantie
 • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
 • Levering op gewenste dag
 • Professionele service

Trampoline afdekhoes kopen

Trampolines zijn weerbestendig, dat wil niet zeggen dat uw trampoline niet wordt aangetast door weersinvloeden. Een trampoline afdekhoes valt over het top frame van de trampoline. U beschermt daarmee de trampoline spring mat, het trampoline randkussen en de veren. Door de trampoline af te dekken op het moment dat u er geen gebruik van maakt beschermt u de onderdelen tegen schadelijke uv straling die kleur en uiteindelijk ook het product aantast. Daarnaast houdt u de trampoline spring mat zo goed als droog na een regenbuitje. De kinderen kunnen dus weer direct springen als het droog is. Uiteraard beschermd de hoes ook tegen vuil, blad of vogelpoep.

1 product

Van hoog naar laag sorteren
 1. Proline trampoline hoes
  Proline trampoline hoes
  Art.nr. (SKU): S112618674
  Vanaf € 57,50

Wij hebben verschillende vormen en maten trampoline beschermhoezen. Zo hebben wij de Proline trampoline hoes en de Etan trampoline beschermhoezen.

De betere trampoline hoes wordt gemaakt van PVC. Deze trampoline hoezen zijn vaak iets duurder maar het materiaal is sterker en duurzamer. De goedkopere hoezen zijn vaak gemaakt van PE, dit zeil is iets minder sterk. 

Het kost even tijd om een trampoline hoes over de trampoline te spannen als u klaar bent met springen maar voor het behoud van uw trampoline, met name onderdelen zoals een trampoline spring mat en een trampoline randkussen is het de moeite waard. Zowel de Avyna Proline trampolines als Etan trampolines gaan jaren mee, er zijn hoogwaardige materialen gebruikt om de trampolines een langere levensduur te geven. De trampoline afdekhoes is daarop een uitstekende aanvulling.