Bel ons +31 (0)74 852 72 64

Gratis verzending boven de €59,-

Privacy Policy

Privacy beleid

Uw privacy is Handelsonderneming J.P. Mulder van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat uw gegevens veilig bij ons zijn en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij onze webwinkels allemaal doen met informatie die we over u te weten komen.

Als u vragen hebt, of wilt weten wat we precies van u bijhouden, neem dan contact op met Handelsonderneming J.P. Mulder.

 

Afhandelen bestelling

Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij uw persoonsgegevens om deze netjes af te kunnen handelen. Wij mogen uw persoonsgegevens dan aan onze bezorgdienst geven om de bestelling bij u te laten bezorgen. Ook krijgen wij informatie over uw betaling van uw bank of creditcardmaatschappij.

Hiervoor gebruiken wij uw betalingsgegevens, NAW-gegevens, IP-adres, e-mailadres, telefoonnummer en factuuradres. Deze gegevens hebben wij nodig vanwege het contract dat wij met u sluiten. Wij bewaren deze informatie nadat uw bestelling is afgerond voor o.a. garantie. ( min. 7 jaar dat is de wettelijke bewaarplicht).

 

Contactformulier en Nieuwsbrief

Via het contactformulier kunt u ons vragen stellen of aanvragen doen.

Hiervoor gebruiken wij uw e-mailadres, IP-adres, telefoonnummer en NAW-gegevens. Deze hebben wij nodig vanwege het contract die we met u sluiten. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat u tevreden bent. Als zaken zijn afgehandeld worden de e-mails verwijderd.

U kunt zich abonneren op onze nieuwsbrief. Dit wordt standaard gevraagd bij het afhandelen van uw bestelling. *Wij versturen echter geen nieuwsbrieven. Dit abonnement kunt u op ieder moment opzeggen. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeldlink. Via uw account kunt u dit ook doorgeven. Uw e-mailadres wordt alleen met uw toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Deze gegevens worden bewaard totdat u het abonnement opzegt.

 

Uw account

Bij bepaalde onderdelen van onze webwinkel heeft u de mogelijkheid om u te registreren. U moet dan informatie over uw zelf opgeven en een gebruikersnaam kiezen. Daarmee maken wij een account, waarop u kunt inloggen met die gebruikersnaam en een zelfgekozen wachtwoord.

Hiervoor gebruiken wij uw NAW-gegevens, telefoonnummer, e-mailadres, IP-adres en factuuradres. Deze gegevens hebben wij nodig vanwege het contract dat wij met u sluiten. Wij bewaren deze informatie tot u het account opheft.

Wij bewaren deze informatie zodat u deze niet steeds opnieuw in hoeft te vullen en zodat we u makkelijker kunnen benaderen als dat nodig is bij de webwinkel. U kunt via uw accountinformatie aanpassen wanneer u dat wilt.

 

Andere partijen

Wij geven of verkopen uw persoonsgegevens niet aan andere bedrijven of instanties, behalve als dat nodig is voor de webwinkel of als de wet zegt dat dat moet. Een voorbeeld is dat we bij een vermoeden van fraude aangifte mogen doen bij de politie.

Reclame

Als wij u reclame sturen over aanbiedingen, nieuwe producten of diensten. Doen wij dit:

  • - per e-mail
  • - via social media

U kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze reclame. Elke e-mail bevat een afmeldlink. U kunt ons blokkeren of de afmeldoptie gebruiken. Via uw account kunt u dit ook doorgeven.

 

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen

Wij geven uw persoonsgegevens alleen aan andere bedrijven of instellingen als dat nodig is voor onze webwinkel of als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf). Wij werken met bepaalde bedrijven samen. Deze partners kunnen dus uw persoonsgegevens krijgen. Dit is nodig om u te kunnen leveren wat u heeft gekocht. In onze webwinkel zijn social media buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten uw persoonsgegevens.

Opt-out

Indien u de website wenst te gebruiken zonder trackers raden wij aan om een privacy-bevorderende browser-plug-in te installeren zoals Disconnect.me, Do Not Track Me, Ghostery of uBlock. Hiermee kunt u per website en tracker aangeven of u deze wilt toestaan. Het kan zijn dat bepaalde functionaliteit en van de website niet volledig of correct werken door het gebruik van deze plug-ins.

 

Cookies

Onze webwinkel gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan zodat u die niet steeds hoeft in te vullen. Maar we kunnen er ook mee zien dat u ons weer bezoekt. Wanneer u onze webwinkel voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over cookies. Als u daarna onze webwinkel verder gebruikt, nemen wij aan dat u geen bezwaar hebt tegen de cookies. U kunt via uw browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar sommige dingen van onze web winkel werken dan niet goed meer. Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Toch hebben wij geen volledige controle op wat zij zelf met de cookies doen. Lees dus ook hun privacy verklaringen.

 

Google Analytics

Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze webwinkel gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken te maken over wat zij mogen bijhouden. Wij staan Google toe de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google de IP-adressen anonimiseren. De informatie wordt overgebracht naar en door Google voor onbepaalde tijd opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.

 

Google Adwords

Onze website maakt gebruik van de conversietracking van Google Adwords. Daarbij wordt er een cookie op uw computer geplaatst wanneer u via een Google- advertentie op onze website bent beland. Op die manier kunnen Google Adwords en wij weten dat iemand op een advertentie heeft geklikt, naar onze website werd doorgestuurd en op een vooraf gedefinieerde doelpagina (conversiepagina) is terechtgekomen. Wij kennen daardoor alleen het totaal aantal gebruikers dat op een Adwords- advertentie heeft geklikt en vervolgens is doorgestuurd naar de conversiepagina. Er wordt geen persoonlijke informatie over de identiteit van de gebruiker meegedeeld. De informatie wordt overgebracht naar en door Google voor onbepaalde tijd opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.

 

Facebook

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het bedrijf Facebook, als deel van de "Facebook Pixel"- dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken en gerichte advertenties te tonen op Facebook. Hierbij wordt een gebruikersprofiel opgebouwd tijdens uw bezoek aan deze website. Facebook kan deze informatie aan derden verschaffen indien Facebook hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Facebook verwerken. De informatie wordt overgebracht naar en door Facebook voor onbepaalde tijd opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.

 

Bing Ads

Onze website maakt gebruik van de conversietracking van Microsoft Corporation. Daarbij plaatst Microsoft Bing Ads een cookie op uw computer wanneer u via een Microsoft Bing-advertentie op onze website bent beland. Op die manier kunnen Microsoft Bing en wij weten dat iemand op een advertentie heeft geklikt, naar onze website werd doorgestuurd en op een vooraf gedefinieerde doelpagina (conversiepagina) is terechtgekomen. Wij kennen daardoor alleen het totaalaantal gebruikers dat op een Bing-advertentie heeft geklikt en vervolgens is doorgestuurd naar de conversiepagina. Er wordt geen persoonlijke informatie over de identiteit van de gebruiker meegedeeld. De informatie wordt overgebracht naar en door Microsoft voor onbepaalde tijd opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.

YouTube

Voor het bekijken van YouTube filmpjes worden cookies van YouTube geplaatst. De cookies worden gebruikt om statistieken bij te houden en om YouTube te verbeteren. Wij hebben geen controle op wat YouTube met de cookies doet. De informatie wordt overgebracht naar en door YouTube voor onbepaalde tijd opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.

 

Hotjar

Hotjar is een hulpmiddel voor klantfeedback en web statistieken. Deze website gebruikt Hotjar om muisklikken, muisbewegingen en scrol gedrag te meten. Hotjar verzamelt informatie over bezochte pagina's, acties die daarop worden ondernomen, het land van herkomst en het gebruikte apparaat, besturingssysteem en browser. Hotjar verzamelt geen persoonlijk identificeerbare informatie afgezien van datgene wat je vrijwillig invoert op deze website. Hotjar houdt het surfgedrag niet bij op websites die geen gebruik maken van Hotjar diensten.

 

Beveiliging

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen dat uw gegevens bij ons goed beveiligd zijn. We passen de beveiliging steeds aan en letten goed op wat er mis kan gaan.

Wijzigingen in deze privacyverklaring Wanneer onze webwinkel wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum onderaan en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen inzage en wijzigen van uw gegevens. Als u vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

U hebt de volgende rechten:

  • - Uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • - Inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • - Het laten corrigeren van fouten
  • - Het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • - Intrekken van toestemming
  • - Bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

 

Klacht indienen

Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Contactgegevens

Buitenplezier-online.nl
Fie Carelsenstraat 122
7558 WD Hengelo (ov)

info@buitenplezier-online.nl
074-8527264