Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

Fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • Fabrieksgarantie
  • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
  • Levering op gewenste dag
  • Professionele service

Sport, spel en spelen

Laat uw kinderen lekker buiten in de tuin spelen, wij hebben een ruim aanbod sport en spel maar ook speeltoestellen en andere leuke tuin spelletjes. Lekker buiten spelen is gezond en wij hebben daarvoor een heel leuk assortiment buiten speelgoed.

Zo hebben wij voetbaldoeltjes, grote voetbaldoeltjes maar ook kleine voetbaldoeltjes. Stalen voetbaldoeltjes of een aluminium voetbaldoel? Wij hebben het! 

Wij hebben ook kinderpicknicktafels, leuke kleine houten picknick sets voor kinderen. Ze kunnen er gezellig met 2 of 4 kindjes aanzitten om een hapje te eten of juist lekker met zand en water spelen. We hebben namelijk kinderpicknicktafels met zand en water bakken. Of een kleine picknicktafel met krijtbord om lekker op te kleuren. 

Ook voor een houten zandbakje kunt u bij ons terecht. Wij hebben diverse houten zandbakjes. Vierkante houten zandbakjes met bankjes of juist een 8 hoekige zandbak er is ruime keuze. Wij hebben zelfs speelhuisjes met zandbak en ook een houten zandbak met dakje zodat uw kinderen lekker in de schaduw kunnen spelen. 

Metalen schommels zijn er in diverse afmetingen met verschillende schommels. Zo hebben we enkele metalen schommel sets en dubbele metalen schommel sets. We hebben een metalen schommel met enkele zitjes en met een duo zit. Er is voldoende keus, bekijk ons assortiment metalen schommels. Voor elke tuin hebben wij wel een passende oplossing.

Uiteraard kunt u ook voor schommel accessoires bij ons terecht. Wij hebben o.a. diverse nestschommels. Zo hebben wij een kleine nestschommel van 60cm en een grote nestschommel van 100cm. De nestschommels zijn verkrijgbaar in een polyester uitvoering of met touwen.

Daarnaast hebben we natuurlijk de kunststof schommelzitjes, de houten schommelzitjes en schotelschommels of een schommel slingerband.

Lucht en springkussens hebben wij ook! Onze luchtkussens voldoen aan de Europese veiligheidsnormen en zijn van goede kwaliteit. Zo hebben wij springkussens met glijbanen, obstakels, kruiptunnels, klimwanden en nog veel meer. Ook hebben wij springkussens met waterglijbaan dat is pas leuk in de zomer maanden! 

Metalen wipwap of een houten wipwap? Wij hebben een metalen wipwap in verschillende kleuren en afmetingen. De metalen wipwap kan 360 graden roteren, dat maakt het nog leuker! Onze houten wipwap zijn gemaakt van hoogwaardige Europees Dennenhout.

De speeltent voor binnen en buiten mag natuurlijk ook niet ontbreken. Wij hebben verschillende speeltenten en tipi tenten. De tipitenten zijn de laatste jaren steeds populairder geworden. Deze tenten zijn voor zowel binnen als buiten geschikt en de kinderen zijn er uren zoet mee!

Dan hebben we ook nog de kunststof glijbaantjes. Zo leuk voor de kleintjes die nog niet van de grote glijbaan durven. Creëer uw eigen speeltuin, ook als u niet veel ruimte heeft hebben wij een prima oplossing. Onze kunststof kinderglijbaan is inklapbaar en dus erg compact op te bergen als u er geen gebruik ban maakt. Wij hebben ook een grote kunststof glijbaan met aansluiting voor de tuinslang, super leuk! 

Houten speelhuisjes zijn ook erg leuk in de tuin. Creëer uw eigen speelparadijs, heerlijk in de tuin spelen met vriendjes en vriendinnetjes. Er zijn verschillende speelhuisjes verkrijgbaar. Wij hebben houten speelhuisjes met een schommel, houten speelhuisjes met een zandbak of houtenspeelhuisjes met een glijbaan. Kijk maar eens rustig naar de mogelijkheden want er is genoeg te kiezen.     

Voor de hete zomer dagen hebben we ook verkoelend water speelgoed. Zo hebben we een vrijstaande water glijbaan waar u een tuinslang aan kunt koppelen. De vrijstaande glijbaan is het hele jaar door te gebruiken en als het echt warm wordt tovert u de glijbaan in een hand omdraai om tot een super gave water glijbaan. Zand- watertafels doen het ook altijd goed. De combinatie zand en water is bij kinderen altijd een succes. Met een zand- watertafel kunnen kinderen heerlijk spelen en creatief bezig zijn. Dan hebben we natuurlijk ook nog de water speel mat. Wij hebben een ruim assortiment water mat met sprinkler. De water mat met sproeier is eenvoudig in gebruik, even uitleggen, de waterslang aansluiten en u bent verzekerd van uren water plezier. Een water speelmat is leuk voor jong en oud. Een water mat met sproeier is ook voor hele kleine kinderen leuk, er blijft maar een klein laagje water opstaan en de sproeiers zorgen voor verkoelende nevel. Kinderen vinden het heerlijk om in de zomer lekker met water te spelen. Super leuk voor in uw eigen tuin maar ook leuk om als cadeau te geven.