Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

Fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
 • Gratis verzending vanaf 100,-
 • Fabrieksgarantie
 • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
 • Levering op gewenste dag
 • Professionele service

Trampoline veren kopen

Trampoline veren zijn een belangrijk onderdeel van uw trampoline. Om uw trampoline goed te laten veren is een goede trampoline springmat nodig samen met goede trampolineveren. Het is een combinatie van, alleen de trampoline veren vervangen en een oude trampoline springmat laten zitten zal niet het gewenste resultaat opleveren. De gemiddelde levensduur van zowel de springmat als de veren is ongeveer 4-5 jaar. Daarna is het raadzaam om de mat en in ieder geval een deel van de trampoline veren te vervangen. U herkent veren die aan vervanging toe zijn doordat ze zijn aangetast door roest of als de veer wat uit elkaar is getrokken en niet de spiraal niet meer mooi aansluit. Verroeste trampoline veren kunt u sowieso beter direct vervangen omdat het risico op spontaan knappen groot is.

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Set Avyna Proline trampoline veren - Kies lengte
  Vanaf € 72,00
 2. Set Etan Premium Trampoline veer 220 mm
  Set Etan Premium Trampoline veer 220 mm
  Art.nr. (SKU): S107365520
  € 214,94

Welke maat trampoline veer heb ik nodig?

Als wilt bepalen welke lengte trampoline veer u nodig heeft meet u de trampoline veer van buitenkant oog tot buitenkant oog. Dan heeft u altijd de juiste lengte trampoline veer en besteld u niet de verkeerde lengte. De trampoline veren zijn universeel, alleen de lengte van de trampoline veel is belangrijk. 

U spant een trampoline veer met één oog aan het trampoline frame en met één oog aan de trampoline springmat. Om dit wat makkelijker te maken hebben wij een trampoline veren spanner in ons assortiment.