Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

Fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • Fabrieksgarantie
  • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
  • Levering op gewenste dag
  • Professionele service

Trampoline

Welkom op buitenplezier-online.nl, wij hebben al ruim 10 jaar ervaring op het gebied van trampolines en de bijbehorende accessoires. In de loop der jaren hebben wij op basis van kwaliteit, prijs en veiligheid de keuze gemaakt om ons volledig te focussen op de verkoop van Proline trampolines en Etan trampolines. 

Twee Nederlandse merken die een mooie duurzame en vooral veilige trampoline op de markt brengen tegen een eerlijke prijs. Dankzij een lange relatie met beide fabrikanten kunnen wij u de best mogelijke ondersteuning en service garanderen. 

Wij hebben een ruim assortiment Proline trampolines en Etan trampolines. Dan hebben we het over de opbouw trampolines, inground trampolines en flatground trampolines. Daarnaast hebben we mini trampolines, fitness trampolines en een ruim aanbod trampoline accessoires en trampoline onderdelen.

Vanaf 2021 is het wettelijk verplicht een een trampoline met veiligheidsnet te verkopen. Wij kunnen de losse trampoline zonder net alleen nog aanbieden als service of spare part, klik hier