Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

Fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
 • Gratis verzending vanaf 100,-
 • Fabrieksgarantie
 • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
 • Levering op gewenste dag
 • Professionele service

Harmonicadoek montage service

U gaat een harmonicadoek bestellen of u bent voornemens een harmonica schaduwdoek te kopen maar u heeft nog wat vragen omtrent de harmonicadoek montage. Wij helpen u graag e.e.a. wat duidelijker te maken.  

Een harmonicadoek ophangen is eenvoudig en gemakkelijk zelf te doen. Lees de onderstaande instructies goed door en bekijk de speciaal gemaakte montage instructie films van Nesling. 

Het monteren van een harmonicadoek kan op verschillende manieren. Zo kunt u een harmonicadoek in een pergola of een prieel plaatsen maar dit is niet noodzakelijk. U heeft alleen een vast "start" punt en een eind punt nodig voor de montage van de staalkabel beugels en de katrollen. Een harmonica schaduwdoek kan dus ook van muur naar muur worden gespannen.   

Als u het harmonicadoek gaat monteren in een bestaande pergola dient u rekening te houden met de vrijloop van het harmonica schaduwdoek. Dit houdt in dat een doek van 290cm breed een minimale ruimte van 292cm nodig heeft om vrij open en dicht te schuiven. 

Wij adviseren altijd om 3-5 cm in de breedte (aan beide zijden, dus links en rechts van het doek) van het doek vrij te houden. Zo bent u er zeker van dat het harmonicadoek niet kan aanlopen. 

Wanneer een harmonica schaduwdoek ingeschoven is vormen zich lussen van ongeveer 25cm. U dient hier rekening mee te houden wanneer u het doek boven een open slaande deur monteert.

De harmonicadoeken wordt compleet incl. alle benodigde harmonicadoek bevestiging materialen geleverd. Denk hierbij aan Staalkabels, spanners, katrollen, baleinen, koord en kikker. 

 

Bekijk hier de montage handleiding van een harmonicadoek 200cm en 290cm breed.

*Let op! Een harmonicadoek 200cm breed loopt op 2 staalkabels en 290cm loopt op 3 staalkakels!

Bekijk hier de montage handleiding van een harmonicadoek 370cm breed.

 

 • Bekijk hier de Coolfit harmonicadoek 200cm montage video. 
 • Bekijk hier de Coolfit harmonicadoek 290cm montage video. 
 • Bekijk hier de Coolfit harmonicadoek 370cm montage video. 
 • Bekijk hier de montage van een schaduwdoek in Robs grote tuinverbouwing. 

 

Wilt u het harmonicadoek niet zelf monteren? Geen probleem! Wij hebben een vakkundig en ervaring harmonicadoek montage team. Wij monteren al ruim 10jaar harmonica schaduwdoeken voor onze klanten. Heeft u interesse in een totaal pakket? Levering incl. montage? Om een prijs voor montage te bepalen is het voor ons belangrijk om wat zaken van u te weten.

 • Hoeveel doeken wilt u plaatsen
 • Hoe worden de harmonicadoeken geplaatst  
 • Wat is uw adres
 • Foto's huidige situatie  

Als u ons de gewenste gegevens per email kunt sturen incl. uw telefoon nummer belt één van onze specialisten u (vrijblijvend) om de situatie door te nemen. Daarna zullen wij u een vrijblijvende prijsopgave toe sturen.

Tip! In de zomer maanden dient u rekening te houden met drukte. Onze planning voor harmonicadoek montage loopt de laatste jaren snel vol vanaf maart dus wees er snel bij.  

We kunnen helaas geen producten vinden die aan de selectie voldoen.