Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

2 jaar fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • 2 jaar fabrieksgarantie
  • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
  • Levering op gewenste dag
  • Professionele service

Schommel accessoires

U bent opzoek naar een nieuwe nest schommel, een nieuw schommelzitje of andere schommel accessoires? Wij hebben een ruim aanbod schommel accessoires. U kunt bij ons praktisch alle schommel accessoires bestellen die u maar kunt verzinnen. Houten schommelzitjes, kunststof schommelzitjes, nestschommels, turnringen, schommel baby zitjes, schommelbanden, schotelschommels een voetschommel en nog veel meer.

per pagina

Schommel maken of herstellen

Als u zelf een schommel wilt maken of herstellen hebben wij daar ook de nodige onderdelen en accessoires voor beschikbaar. Zo zijn er schommel elementen waarmee u eenvoudig een schommel constructie kunt bouwen. Daarnaast hebben wij ook diverse schommelhaken, schommelhandgrepen, schommel grondankers, kunststof afdekdoppen en zelf rubbertegels.

Schommelzitje bestellen

Voor het grootste gedeelte van onze schommelzitjes, nestschommels en andere schommel accessoires geldt dat we deze artikelen binnen 48 kunnen leveren. Als u haast heeft en niet kunt wachten is afhalen mogelijk. Neem wel eest contact met ons op voor een afspraak en actuele schommel accessoires voorraad.