De Nesling pergola

Een complete Nesling pergola bestaat uit een Douglas houtpakket incl. harmonicadoek en Nesling pergola kits. Uw pergola wordt in twee delen aangeboden. Het doek en de pergola kits worden door ons geleverd (pakketdienst). Het hout wordt rechtstreeks geleverd af houthandel. Wij werken samen met de firma Houtbrein BV uit Opmeer. Het is belangrijk dat u op de hoogte bent van de eigenschappen en kwaliteit van Douglas hout. Lees daarom onderstaande informatie zorgvuldig door.

Wij leveren de Nesling pergola maar kunnen deze ook op locatie voor u opbouwen. informeer vrijblijvend naar de kosten voor montage van een pergola. 

Let op: De buitenmaten van de pergola zijn niet gelijk aan de doekmaten. Download hier alle afmetingen. 

Eigenschappen Nesling pergola

Het houtpakket wordt kant en klaar op maat gezaagd aangeleverd. Het is alleen een kwestie van in mekaar schroeven. Eigenschappen van het pergola hout pakket: - Douglas hout duurzaamheidsklasse 3 - Garantie 5 jaar tegen houtrot (evt. te verlengen middels bitumen krimpmantel). - Knoesten en vlamstructuur horen bij deze houtsoort - Na het schaven kunnen er ruwe plekken of randen zichtbaar blijven - Krimpen en uitzetten hoort ook bij Douglas hout - Douglas is vers gezaagd en geschaafd. Scheurvorming kan ontstaan door afgifte en opname vocht - Douglas is hars houdend, dit kan in het hout voorkomen - Merg (hart van de boom) kan voorkomen. Dit is geen houtrot - Het hout kan in beperkte mate blauwschimmel vertonen. Dit is niet van invloed op de kwaliteit - Pas na natuurlijke droging tot een vochtgehalte onder de 20% kan het hout afgewerkt worden met schilderwerk *Voordelen van Douglas hout: - Douglas is een uitermate sterke en taaie houtsoort - Douglas is een elastische houtsoort - Douglas is een makkelijk te bewerken houtsoort - Douglas heeft modern en natuurlijk karakter *Zijn er ondanks de hoge kwaliteit van onze houtpakket toch klachten dan kunt u zich voor garantie direct wenden tot de Firma Houtbrein BV.

Buitenplezier-online.nl is erkend en officieel dealer Nesling pergola.