Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

Fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • Fabrieksgarantie
  • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
  • Levering op gewenste dag
  • Professionele service

Mini trampoline kopen

Een mini trampoline voor kinderen. Deze mini trampolines zijn geschikt voor kinderen van 3 tot max. 6 jaar. Peuters en kleuters kunnen al hun energie kwijt op de mini trampolines. Het springen op een trampoline helpt tegelijkertijd motoriek, kracht en balans te vergroten. Met een mini trampoline heeft u niet alleen gegarandeerd speelplezier maar het draagt ook bij aan de ontwikkeling van uw kind.

We kunnen helaas geen producten vinden die aan de selectie voldoen.

In de begin jaren zijn de mini trampolines enkel voor jonge kinderen ontwikkeld maar trampolines hebben vele voordelen. Steeds meer mensen ontdekken dat een trampoline niet alleen springplezier biedt maar het is ook een hele goede manier om lekker sportief bezig te zijn. Zo zijn de Fitness trampolines ook steeds populairder geworden. 

De mini trampolines voor kleine kinderen worden altijd met een trampoline veiligheidsnet geleverd. Trampoline springen is leuk maar veiligheid staat voor op!

Het voordeel van de mini trampolines is dat ze niet zo groot zijn. Over het algemeen is een mini trampoline niet groter als 140cm, een maatje wat bijna iedereen wel kwijt kan in huis of in de tuin. De kleine trampolines zijn verkrijgbaar in verschillende kleurtjes, zo hebben wij o.a. een roze mini trampoline voor de dames en een blauwe mini trampoline voor stoere jongens.