Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

Fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
 • Gratis verzending vanaf 100,-
 • Fabrieksgarantie
 • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
 • Levering op gewenste dag
 • Professionele service

Trampoline rand

Trampoline rand 

Een trampoline rand wordt normaliter zwaar belast. Het is dus ook een logisch gevolg dat een trampoline randkussen vaak één van de eerste onderdelen is dat het begeeft. Normaal gesproken springt u natuurlijk op de spring mat maar u zult in de praktijk merken dat u toch (onbewust) regelmatig op de trampoline rand terecht gaat komen. Zelfs de sterkste trampoline randkussens zullen naar enige tijd last krijgen van slijtage. Dit is logisch en moeilijk tegen te gaan. Wat wij u wel kunnen adviseren is een trampoline beschermhoes. De trampoline randkussens worden namelijk blootgesteld aan weersinvloeden want een trampoline staat natuurlijk altijd buiten. Zon, warmte, kou en regen belasten de trampoline rand uiteraard, maar wanneer u een beschermhoes over de trampoline spant op de momenten dat de trampoline niet in gebruik is zult u de levensduur van uw trampoline rand aanzienlijk verlengen.

13 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Proline trampoline randkussen rond - inground - camouflage
  Vanaf € 239,00
 2. Proline trampoline randkussen rond grijs - inground
  Vanaf € 239,00
 3. Proline trampoline randkussen rechthoek grijs - opbouw
  Vanaf € 239,00
 4. Proline trampoline randkussen camouflage rond - opbouw
  Vanaf € 179,00
 5. Proline trampoline randkussen grijs rond - opbouw
  Vanaf € 209,00
 6. Proline trampoline randkussen rechthoek - flatground
  Vanaf € 289,00
 7. Proline trampoline randkussen rond - flatground
  Vanaf € 239,00
 8. Proline trampoline randkussen rechthoek - inground
  Vanaf € 279,00
 9. Proline trampoline randkussen rond - inground
  Vanaf € 239,00
 10. Proline trampoline randkussen rechthoek groen - opbouw
  Vanaf € 239,00
 11. Proline trampoline randkussen groen rond - opbouw
  Vanaf € 169,00
 12. Trampoline rand Etan Premium Gold 305cm grijs
  € 239,00
 13. Universele HD Inground rand voor Ø430
  Universele HD Inground rand voor Ø430
  Art.nr. (SKU): UPHD-14-GREY-I
  € 269,00


Trampoline rand versleten

Op het moment dat uw huidige trampoline rand is versleten, is het raadzaam om uw trampoline te voorzien van een nieuw trampoline randkussen. Het trampoline randkussens biedt de nodige bescherming en veiligheid. Onze trampoline randen zijn extra dik, stug en breed (randen zijn gevuld met 25mm closed cell foam), dit in tegen stelling tot de goedkopere trampoline randen waar in feite bezuinigd wordt op de veiligheid die een trampoline rand u en uw kinderen moet bieden. Het is natuurlijk de bedoeling dat een trampoline beschermrand u goede bescherming biedt tegen de veren en het frame. Tevens zijn onze randkussens vervaardigd uit 0.6mm slijtvast pvc materiaal en extra geseald.

Levertijd op een trampoline rand

Onze webwinkel is aangesloten bij Webwinkel Keur. U besteld bij Buitenplezier-online een trampoline beschermrand in een veilige betaal omgeving en betrouwbare webwinkel die in de laatste jaren is uit gegroeid tot één van de grootste online aanbieders op het gebied van trampolines en de bijbehorende trampoline accessoires. Wij leveren deze kwaliteit trampoline beschermranden snel en 95% uit eigen voorraad!

Garantie Trampoline rand

Wij bieden trampoline randen van hoge kwaliteit! Niet voor niets geven wij lange garantie op een trampoline randkussen. Kortom, als u gaat voor veiligheid, dan gaat u voor een goede trampoline beschermrand!

Op de Proline trampoline rand geven wij maar liefst 3jaar garantie. Dat is niet voor niets. Het Proline trampoline randkussen is van hoge kwaliteit en gemaakt met oog voor veiligheid en duurzaamheid. De gemiddelde levensduur van een Proline trampoline rand is 5 tot 7 jaar. 

Op de Etan trampoline rand krijgt u maar liefst 5jaar garantie. Deze trampoline rand is gemaakt van Duits PVC / permatron met een vulling 3cm dik EPE foam. U bent hierdoor verzekerd van een sterk en duurzaam trampoline randkussen dat u en uw kinderen optimale veiligheid biedt. 

Diverse trampoline randkussens

Onze zware trampoline randkussens zijn verkrijgbaar in de kleur groen, grijs, zwart en camouflage kleur. Uiteraard is er een trampoline rand verkrijgbaar voor alle ronde trampolines en rechthoekige trampolines.

Wij hebben verschillende types trampolines, opstaande trampolines, inground trampolines en de nieuwe Proline flatground trampolines. Voor elk type hebben wij een trampoline rand kussen. 

 • Inground trampoline rand 
 • Flatground trampoline rand
 • Opbouw trampoline rand
 • Proline trampoline rand
 • Etan trampoline rand
 • Avyna trampoline rand