Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

Fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
 • Gratis verzending vanaf 100,-
 • Fabrieksgarantie
 • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
 • Levering op gewenste dag
 • Professionele service

Schaduwdoek rechthoek

Als u op zoek bent naar een manier om lekker in de schaduw te kunnen ontspannen tijdens de warmere zomerdagen, is het slim om eens een kijkje te nemen bij ons schaduwdoek rechthoek. Door dit schaduwdoek creëert u een mobiele oplossing om altijd, op iedere plek in de schaduw te kunnen zitten. Ons schaduwdoek rechthoek is ook nog eens waterdoorlatend. Schaf uw schaduwdoek rechthoek vandaag nog aan bij Buitenplezier-online!

Een schaduwdoek rechthoek van Buitenplezier-online

Een schaduwdoek rechthoek van Buitenplezier-online is waterdoorlatend. Houdt hier rekening mee op de momenten dat het begint te regenen. Een schaduwdoek waterdoorlatend vierkant biedt voor u dát plekje dat u nodig heeft om lekker te kunnen ontspannen tijdens de warmere zomerdagen. Bestel uw schaduwdoek rechthoek vandaag nog bij Buitenplezier-online!

Een trendy look met een schaduwdoek rechthoek van Buitenplezier-online

Met een schaduwdoek rechthoek creëert u naast een ideale plek om te ontspannen in de schaduw, ook een upgrade voor uw tuin. Met een schaduwdoek rechthoek ontstaat er namelijk een ware ‘trendy look’.. Het kan erg leuk zijn om meerdere rechthoekige schaduwdoeken naast of over elkaar te spannen. Het is ook mogelijk om de schaduwdoeken te combineren met andere vormen. Zo is er voor iedere situatie wel een passende zonnedoek oplossing. Met een schaduwdoek rechthoek tovert u uw tuin om naar een enorm eigentijdse plek om lekker in de schaduw te kunnen ontspannen!

 

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Nesling schaduwdoek rechthoek 300 x 500 cm
  Nesling schaduwdoek rechthoek 300 x 500 cm
  Art.nr. (SKU): S117732716
  Beoordeling:
  90.0000%
  € 165,00
 2. Nesling schaduwdoek rechthoek 300 x 400 cm
  Nesling schaduwdoek rechthoek 300 x 400 cm
  Art.nr. (SKU): S106667898
  Beoordeling:
  95.0000%
  € 145,00

De montage van een rechthoek schaduwdoek

Uw rechthoekig schaduwdoek ophangen? Dat kan best eenvoudig! Een schaduwdoek rechthoekig is namelijk op meerdere manieren te monteren. Alle benodigde schaduwdoekbevestigingsmaterialen kunt u direct mee bestellen tijdens de bestelling van uw schaduwdoek rechthoek. U kunt zo direct aan de slag met de montage. Vindt u het lastig om te bepalen welke bevestigingsmaterialen u nodig heeft voor de montage van een schaduwdoek rechthoek waterdicht? Lees dan eens ons montageblog, bekijk de montage-instructievideo of neem vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten adviseren u graag!

Een schaduwdoek rechthoek kopen bij Buitenplezier-online

U kunt u schaduwdoek rechthoek gemakkelijk online bestellen. Door het schaduwdoek dat u op het oog heeft toe te voegen aan uw virtuele winkelmandje en vervolgens af te rekenen, komt ons team in actie. Wij doen er alles aan om uw schaduwdoek rechthoek zo spoedig mogelijk bij u te bezorgen!

Vragen?

Het kan natuurlijk zijn dat u er niet helemaal uitkomt met uw zonnedoek rechthoek. We raden u om deze reden aan om contact met ons op te nemen. Ons team vol specialisten doet er alles aan om uw vragen te beantwoorden over onze schaduwdoeken, uw problemen te verhelpen en u te adviseren waar nodig!