Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

Fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
 • Gratis verzending vanaf 100,-
 • Fabrieksgarantie
 • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
 • Levering op gewenste dag
 • Professionele service

Vrijstaande Douglas pergola Nesling

Een vrijstaande Nesling Douglas pergola is verkrijgbaar in twee varianten. Wij hebben de kleine variant met harmonicadoeken tot 400cm uitval. En de grote variant met doeken van 500cm uitval. Bij de Douglas Stand alone A pergola van Nesling heeft de pergola vier staanders. De Nesling Pergola Stand Alone B heeft 6 staanders. Om te voorkomen dat de douglas liggers van de pergola krom trekken of door gaan hangen staat er halverwege een extra staander.

 

Waarom een Douglas pergola van Buitenplezier? Kernvrij hout, Splintervrij hout, gezaagd volgens 4EX-principe, geschaafd hout, anti blue-behandeling en op bestelling gezaagd. U bent verzekerd van de beste kwaliteit!

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Nesling pergola douglas Stand Alone B
  Nesling pergola douglas Stand Alone B
  Art.nr. (SKU): S106970052
  Vanaf € 1.319,00
 2. Nesling pergola douglas Stand Alone A
  Nesling pergola douglas Stand Alone A
  Art.nr. (SKU): S106969553
  Vanaf € 1.099,00

De Douglas pergola van Nesling wordt compleet incl. harmonicadoek, pergola kits en bevestiging materiaal geleverd. Het houtpakket van deze Douglas pergola is volledig op maat voor gezaagd. U hoeft aan de hand van de meegeleverde handleiding alleen de houten delen in mekaar te schroeven en het doek te monteren.

 

De staanders van de vrijstaande Nesling pergola’s worden geleverd op 300cm lengte. U kunt zelf bepalen of de staanders ingraaft of inkort als ze op een terras of vlonder komen.

 

De levertijd voor een Douglas pergola van Nesling bedraagt maximaal 3 weken. Het houtpakket wordt op bestelling voor u gezaagd. De Douglas pergola’s produceren wij op bestelling om de kwaliteit te waarborgen.