Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

Fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
 • Gratis verzending vanaf 100,-
 • Fabrieksgarantie
 • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
 • Levering op gewenste dag
 • Professionele service

Schaduwdoek op maat

Buitenplezier-online.nl is gespecialiseerd in schaduwdoeken op maat. Wij leveren diverse afmetingen schaduwdoeken. Toch is het mogelijk dat u speciale wensen heeft. Dat kan! Al ruim 10 jaar adviseren en produceren wij maatwerk zonnedoeken op verzoek van de klant. 

Schaduwdoek maatwerk is prijzig maar u krijgt een uniek en duurzaam product van hoge kwaliteit. Niet voor niets geven wij 5jaar garantie op de stof van een schaduwdoek op maat.    

Waarom is de prijs voor een schaduwdoek op maat t.o.v. een standaard schaduwdoek hoger? U moet zich realiseren dat wij eenmalig een uniek product speciaal voor u produceren. Maatwerk wordt met de hand gemaakt en is daardoor erg bewerkelijk.

De vraag naar schaduwdoek maatwerk is de laatste jaren explosief gestegen. Wij adviseren u al voor of vroeg in het voorjaar te kijken wat u wilt. In het hoogseizoen kunnen levertijd snel oplopen naar 5-6 weken. Vroeg in het seizoen kunt u rekening houden met 2-4 weken.

Maatwerk schaduwdoek

Bij ons kunt u ook een schaduwdoek op maat laten maken. Er zijn wel enkele beperkingen waar u met een maatwerk schaduwdoek rekening mee dient te houden:

- Een vierkant of rechthoekig Nesling schaduwdoek op maat kan geproduceerd worden tot een maximale breedte en lengte van 6.0 x 6.0 meter.

- Een Nesling waterdicht schaduwdoek op maat kan geproduceerd worden tot een maximale breedte en lengte van 5.0 x 5.0 meter

Vierkant of rechthoekig maatwerk schaduwdoek


Als u de afmeting voor een vierkant of rechthoekig schaduwdoek op maat gaat bepalen dient u rekening te houden met de bevestigingsmaterialen.

Bij gebruik van 2 spanners en 2 karabijn haken geldt voor de afmeting van een vierkant schaduwdoek op maat:

 • * Breedte: zijde met de spanners met 40cm verlagen
 • * Lengte: zijde met de karabijn haken met 40cm verlagenDriehoek maatwerk schaduwdoek


Als u de afmeting voor een driehoekig schaduwdoek op maat gaat bepalen dient u rekening te houden met de bevestigingsmaterialen.

Bij gebruik van 2 spanners op zijde 1 en 1 karabijn haak geldt voor de afmeting van een driehoek schaduwdoek op maat:

 • * Zijde 1: zijde met de spanners met 40cm verlagen
 • * Zijde 2: zijde met de karabijn haak met 40cm verlagen
 • * Zijde 3: zijde met de karabijn haak met 40cm verlagenDriehoek 90gr. maatwerk schaduwdoek


Als u de afmeting voor een driehoekig schaduwdoek op maat gaat bepalen dient u rekening te houden met de bevestigingsmaterialen.

Bij gebruik van 2 spanners op de breedte en 1 karabijn haak geldt voor de afmeting van een driehoek 90 gr. schaduwdoek op maat:

 • * Breedte: zijde met de 2 spanners met 40cm verlagen
 • * Lengte: zijde met de karabijn haak met 40cm verlagen- De levertijd voor een schaduwdoek op maat bedraagt in het hoogseizoen gemiddeld 3 tot 4 weken. Op het maatwerk geldt een tolerantie in de maat van +- 3%. De stof is namelijk van stretchmateriaal. De curve in het doek bedraagt 5% van de lengte van de zijde. Maten gelden van oog tot oog. Maatwerk schaduwdoeken groter dan 300cm hebben een extra naad. 

Stuur ons een email met de gewenste afmetingen die het maatwerk schaduwdoek moet hebben en wij sturen u snel en geheel vrijblijvend een prijsopgave met tekening voor het gevraagde schaduwdoek op maat.

Voor verdere vragen of advies staan wij u graag te woord .

We kunnen helaas geen producten vinden die aan de selectie voldoen.