Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

Fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • Fabrieksgarantie
  • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
  • Levering op gewenste dag
  • Professionele service

Rolgordijn bevestigingsmateriaal

Bij Buitenplezier-online.nl begrijpen we dat het vinden van het juiste bevestigingsmateriaal essentieel is voor het optimaal genieten van je Platinum rolgordijn. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment aan ophangsets, koppelstukken en flexframes, specifiek ontworpen voor jouw Platinum rolgordijn. Met hoogwaardige materialen en doordachte ontwerpen zorgen we ervoor dat je rolgordijn moeiteloos en stevig kan worden gemonteerd, waardoor je maximaal kunt profiteren van je buitenruimte. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende categorieën bevestigingsmateriaal die we aanbieden:

We kunnen helaas geen producten vinden die aan de selectie voldoen.

Ophangset

Onze ophangsets zijn ontworpen met het oog op eenvoudige installatie en duurzaamheid. Gemaakt van hoogwaardige materialen zoals roestvrij staal en aluminium, bieden ze een stevige basis voor het ophangen van je Platinum rolgordijn. Of je nu een zonnescherm wilt installeren boven je terras of een rolgordijn voor je veranda, onze ophangsets bieden de stabiliteit en betrouwbaarheid die je nodig hebt.

Koppelstuk

Het koppelstuk voor het Platinum Flexframe is een essentieel onderdeel om meerdere rolgordijnen aan elkaar te koppelen. Dit zorgt voor een naadloze uitbreiding van je schaduwoplossing, waardoor je een groter gebied kunt bedekken en een consistente uitstraling behoudt. Onze koppelstukken zijn ontworpen voor een eenvoudige montage en bieden een sterke verbinding tussen de afzonderlijke rolgordijnen, zodat je met vertrouwen kunt genieten van je buitenruimte, ongeacht de grootte.

Flexframe

Het Flexframe voor het Platinum Rolgordijn biedt een veelzijdige oplossing voor montage op verschillende oppervlakken. Met een verstelbaar ontwerp kan het Flexframe worden aangepast aan de specifieke eisen van je buitenruimte, waardoor het ideaal is voor zowel inbouw- als opbouwtoepassingen. Gemaakt van weerbestendige materialen garandeert het Flexframe duurzaamheid en stabiliteit, zelfs onder uitdagende weersomstandigheden.

Rolgordijn bevestigingsmateriaal van Buitenplezier-online.nl

Bij Buitenplezier-online.nl streven we ernaar om hoogwaardig bevestigingsmateriaal te bieden dat voldoet aan de behoeften van onze klanten. Of je nu op zoek bent naar een solide ophangset, een betrouwbaar koppelstuk of een veelzijdig Flexframe, wij hebben alles wat je nodig hebt om je Platinum rolgordijn probleemloos te installeren en maximaal te profiteren van je buitenruimte. Met ons uitgebreide assortiment en deskundige klantenservice staan we altijd klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte oplossing voor jouw specifieke behoeften.