Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

Fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • Fabrieksgarantie
  • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
  • Levering op gewenste dag
  • Professionele service

Trampoline Accessoires kopen

Trampolines staan over het algemeen jaar in jaar uit in weer en wind. Daarnaast wordt een trampoline door gebruik zwaar belast wat zorgt voor slijtage van de trampoline onderdelen. Voor trampolines zijn verschillende onderdelen te koop. Op onze webshop bieden wij een ruim en compleet assortiment trampoline accessoires.

Trampoline rand

Een trampoline randkussen wordt aangetast door uv-straling, maar ook door het gebruik en bij het betreden van de trampoline wordt vaak op de trampoline rand gestapt. Tijdens het springen wordt regelmatig contact gemaakt de trampoline rand, een logisch gevolg hiervan is slijtage. Het is dan ook logisch dat een trampoline rand na een aantal jaar vervangen moet worden. De PVC buitenkant van het randkussen wordt op den duur minder en dat geldt natuurlijk ook voor de vulling van het trampoline randkussen. Een trampoline rand biedt bescherming als u valt of buiten de springmat land. Zonder trampoline rand kussen kunt u met uw voeten tussen de trampoline veren landen of u bezeren aan het frame van de trampoline. Een trampoline beschermrand is dus erg belangrijk voor de veiligheid van de gebruiker. Bezuinig niet op een trampoline rand kussen, ga voor optimale veiligheid! 

Trampoline spring mat    

Ook de trampoline springmat wordt zwaar belast. Het springen en veren op een trampoline springmat zorgt voor slijtage. Gelukkig zijn onze trampoline springmatten van hoogwaardige kwaliteit en geschikt voor intensief gebruik. De gemiddelde levensduur van onze springmatten is 3-5 jaar. Het is verstandig om zonder schoenen op de trampoline te springen. Scherpe randen aan de zolen van uw schoenen, kleine steentjes of andere scherpe voorwerpen kunnen uw trampoline springmat beschadigen of snellere slijtage veroorzaken. Daarnaast is de springmat natuurlijk een belangrijk onderdeel van de vering op de trampoline. Veel mensen denken dat de vering en sprongkracht op een trampoline wordt bepaald door de trampoline veren. De trampoline springmat heeft ook een verende werking en is een belangrijk onderdeel. Na verloop van jaren rekt de springmat op (net als veren), als de rek uit de trampoline mat is wordt de verende werking uiteraard minder en het risico op scheuren groter. Controleer uw springmat daarom regelmatig en vervang deze tijdig zodat u optimale vering behoud.

Trampoline veiligheidsnet 

Vanaf 2021 is het in Nederland verplicht om een trampoline incl. veiligheidsnet te verkopen. Dat is natuurlijk niet voor niets. Een trampoline veiligheidsnet biedt u extra veiligheid. Trampoline springen is hartstikke leuk maar het moet wel op een verantwoorde manier. Zeker bij een trampoline die hoog boven de grond staat is een trampoline veiligheidsnet een must. Als u met bij het springen verkeerd land of wordt gelanceerd kunt u van de trampoline afvallen met alle gevolgen van dien. Ook als er meerdere personen tegelijk springen is het risico op een botsing aanwezig u wilt dat niet van de trampoline af stuiteren. Het trampoline veiligheidsnet is sterk, het vangt u op en voorkomt een pijnlijke val.

Trampoline veren  

Mensen vergeten vaak dat trampoline veren een belangrijk onderdeel van een trampoline zijn. De vering van een trampoline wordt in de loop der jaren minder en dat is natuurlijk niet gek. De trampoline springmat en de trampoline veren worden het meest belast bij het gebruik van een trampoline. Bij iedere sprong worden de trampoline veren uitgerekt en op den duur zullen de trampoline veren dan ook minder krachtig zijn. De gemiddelde levensduur van trampoline veren is 3-5 jaar. Dat betekend niet dat u ze dan meer kunt gebruiken maar de werking is minder waardoor de vering van de trampoline afneemt. Het is niet perse nodig om een complete set veren te vervangen, u kunt er ook voor kiezen om een deel van de trampolineveren te vervangen, ook dit kan direct al een grote verbetering opleveren. 

Als u constateert dat uw trampoline minder veert, kunt u de staat van uw veren controleren. Er zijn kenmerken waar u op kunt letten. Zijn de veren verroest, en sluit de spiraal van de veer nog mooi aan of is deze wat uitgerekt? Dit zijn tekenen van slijtage daarnaast is het goed om te weten dat veren in de regel na 4-5 jaar gebruik aan vervanging toe zijn (dat geldt ook voor een trampoline springmat).  

Als uw trampoline niet meer optimaal springt adviseren wij dan ook om te kijken naar de staat van uw trampoline springmat. Als de rek uit uw trampoline springmat is zal het vernieuwen van veren alleen een verbetering opleveren maar dat zal dan nooit optimaal zijn. Het is een combinatie van een goede springmat met goede veren die de meest optimale vering realiseren.    

Trampoline afdekhoes

Voor het behoud van uw trampoline en de verschillende trampoline onderdelen is een trampoline afdekhoes een mooie toevoeging. Wij hebben verschillende trampoline afdekhoezen. We hebben de etan trampoline hoezen en de Proline trampoline hoezen. Trampoline hoezen voor de rechthoekige trampolines als de ronde trampolines.  

Diverse trampoline onderdelen

Naast de veel gevraagde trampoline onderdelen als een trampoline rand, trampoline veiligheidsnet, trampoline springmat of de trampoline veren hebben wij nog meer accessoires. Denk hierbij aan een trampoline trapje of een trampoline verankering set. Kijk eens rustig rond in ons ruime assortiment trampoline onderdelen. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Mail ons vrijblijvend, in de meeste gevallen hebben wij een oplossing!