Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

Fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • Fabrieksgarantie
  • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
  • Levering op gewenste dag
  • Professionele service

Trampolines met net

Trampolinespringen is leuk, maar veiligheid staat voorop! Vanaf 2021 is het in Nederland verplicht om trampolines met een veiligheidsnet aan te bieden. Bij Buitenplezier-online hebben we opbouw trampolines en inground trampolines van Proline en Etan. Hier vindt u een overzicht van de opbouw trampolines met veiligheidsnet. Onze opbouw trampolines worden incl. trampoline veiligheidsnet en trapje geleverd. Dit is namelijk wel zo veilig. Wilt u de kinderen in uw omgeving veilig en verantwoord laten rondspringen? Schaf dan vandaag nog een kinder trampoline met net aan bij Buitenplezier-online!

Een veiligheidsnet voor uw trampoline

Vanaf 2021 is het in Nederland verplicht om een trampoline incl. veiligheidsnet te verkopen. Dat is natuurlijk niet voor niets. Een trampoline veiligheidsnet biedt u extra veiligheid. Trampoline springen is hartstikke leuk, maar het moet wel op een verantwoorde manier. Zeker bij een trampoline die hoog boven de grond staat, is een trampoline veiligheidsnet een must. Als u met bij het springen verkeerd land of wordt gelanceerd kunt u van de trampoline afvallen met alle gevolgen van dien. Ook als er meerdere personen tegelijk springen is het risico op een botsing aanwezig. Een trampoline veiligheidsnet is sterk, het vangt u op en voorkomt een pijnlijke val.

Een trampoline met net van Buitenplezier-online

Bij Buitenplezier-online hebben we een goedkope trampoline met net. U kunt bij ons terecht om een trampoline te shoppen die veilig en verantwoord is voor uw kinderen of de kinderen in uw omgeving. Spelen en trampoline springen is natuurlijk hartstikke leuk, maar het is voor iedereen een must dat dit veilig gebeurt. Kijk eens op onze website als er een trampoline met net aanbieding is om uw veilige trampoline voor een zacht prijsje te scoren. Bestel uw trampoline met net vandaag nog en geniet van het plezier van de verantwoord spelende kinderen!

Vragen over een trampoline met net?

Het kan zijn dat u wat vragen of onduidelijkheden heeft over een trampoline met net. We raden u om die reden aan om contact met ons op te nemen. Het team van Buitenplezier-online staat altijd voor u klaar en doet er alles aan om u te helpen en te adviseren. Via onze website kunt u eenvoudig contact met ons opnemen. Aarzel daarom niet!

Een trampoline met net kopen bij Buitenplezier-online

Voor een kleine trampoline met net of een normale trampoline met net bent u bij Buitenplezier-online aan het goede adres. U kunt uw trampoline klein met net eenvoudig online bestellen. Voeg uw trampoline simpelweg toe aan uw virtuele winkelmandje en reken deze vervolgens af. Ons team komt direct in actie om uw nieuwe trampoline met net zo spoedig mogelijk bij u te bezorgen. We wensen u veel plezier met de spelende kinderen op uw trampoline!