Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

Fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • Fabrieksgarantie
  • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
  • Levering op gewenste dag
  • Professionele service

Platinum harmonicadoek montage

Bent u van plan een harmonica schaduwdoek te bestellen of te kopen? Heeft u nog wat vragen over de montage van het doek? Geen zorgen, wij helpen u graag om alles duidelijker te maken.

Het ophangen van een harmonicadoek is eenvoudig en kunt u gemakkelijk zelf doen. Lees de onderstaande instructies goed door en bekijk de speciaal gemaakte montage instructie films van Nesling.

Er zijn verschillende manieren om een harmonicadoek op te hangen. U kunt ervoor kiezen om het doek in een pergola of prieel te plaatsen, maar dit is niet noodzakelijk. Het enige wat u nodig heeft voor de montage zijn een vast "startpunt" en een eindpunt voor de staalkabelbeugels en katrollen. U kunt het harmonica schaduwdoek ook rechtstreeks van muur tot muur spannen.

Als u het harmonicadoek wilt monteren in een bestaande pergola, moet u rekening houden met de vrije ruimte die het doek nodig heeft om open en dicht te kunnen schuiven. Een doek van 290 cm breed heeft bijvoorbeeld minimaal 292 cm ruimte nodig.

We raden altijd aan om aan beide zijden van het doek (links en rechts) ongeveer 3-5 cm vrij te houden in de breedte. Op deze manier voorkomt u dat het harmonicadoek ergens tegenaan kan lopen.

Houd er rekening mee dat wanneer het harmonica schaduwdoek is ingeschoven, er lussen ontstaan van ongeveer 25 cm lang. Dit kan belangrijk zijn als u het doek boven een deur wilt monteren die naar buiten opent.

Onze harmonicadoeken worden compleet geleverd inclusief alle benodigde bevestigingsmaterialen, zoals staalkabels, spanners, katrollen, baleinen, koord en kikkers. Let op! Een harmonicadoek van 200 cm breed wordt opgehangen aan 2 staalkabels en een doek van 290 cm breed aan 3 staalkabels!

Wilt u liever niet zelf het harmonicadoek monteren? Geen probleem! We hebben een ervaren team dat gespecialiseerd is in het monteren van harmonica schaduwdoeken. We doen dit al meer dan 10 jaar voor onze klanten. Als u geïnteresseerd bent in een totaalpakket inclusief montage, stuur ons dan wat informatie over uw wensen:

• Hoeveel doeken wilt u plaatsen?
• Op welke manier moeten de harmonicadoeken worden geplaatst?
• Wat is uw adres?
• Heeft u foto's van de huidige situatie?

Als u ons deze informatie per e-mail stuurt, inclusief uw telefoonnummer, zal een van onze specialisten u vrijblijvend bellen om de situatie met u door te nemen. Daarna sturen wij u graag een vrijblijvende prijsopgave toe.

Tip! Houd in de zomermaanden rekening met drukte. Onze planning voor harmonicadoek montage loopt vaak snel vol vanaf maart, dus wees er snel bij.