Waterdicht harmonicadoek

Ook bij een klein regenbuitje lekker buiten blijven zitten kan nu ook dankzij het waterdichte harmonicadoek. De waterdichte harmonicadoeken van Nesling zijn van hoge kwaliteit, eenvoudig te monteren en snel geleverd. Bekijk onze webshop en ontdek ons assortiment waterdichte harmonicadoeken.

Onze topcategorieënBekijk meer categorieën
Prosail Harmonicadoek waterdicht Nesling 297 x 397 cm
Harmonicadoek waterdicht Nesling 297 x 397 cm
€1.499,00

Waterdicht Nesling Harmonicadoek 297 x 397 cm Prosail. De doeken zijn van hoge kwaliteit, eenvoudig gemonteerd en snel geleverd.

Waterdicht Nesling Harmonicadoek 297 x 397 cm Prosail. De doeken zijn van hoge kwaliteit, eenvoudig gemonteerd en snel geleverd.
Productomschrijving
Prosail Harmonicadoek waterdicht Nesling 297 x 297 cm
Sale
Harmonicadoek waterdicht Nesling 297 x 297 cm
€1.199,00€1.099,00

Waterdicht Nesling Harmonicadoek 297 x 297 cm Prosail. De doeken zijn van hoge kwaliteit, eenvoudig gemonteerd en snel geleverd.

Waterdicht Nesling Harmonicadoek 297 x 297 cm Prosail. De doeken zijn van hoge kwaliteit, eenvoudig gemonteerd en snel geleverd.
Productomschrijving

  Specificaties waterdicht schaduwdoek

  Het Prosail waterdicht harmonicadoek van Nesling beschermt tegen regen en tot 95% schadelijke Uv-stralen. U schuift dit waterdichte harmonica schaduwdoek eenvoudig open en dicht met een koord. In tegenstelling tot andere harmonicadoeken loopt het systeem op geleiders en niet op staalkabels. Het doek is gemaakt van hoogwaardig acryl en is volledig waterdicht. Niet voor niets geven wij 3 jaar garantie op de stof van het Nesling Prosail waterdicht harmonicadoek.

  Levering waterdicht harmonicadoek

  Het waterdichte harmonicadoek wordt compleet geleverd, dat wil zeggen incl. alle benodigde bevestigingsmaterialen maar excl. pergola. Wij kunnen het waterproof harmonicadoek ook compleet met pergola leveren. Kijk daarvoor eens bij onze aluminium pergola met waterdicht doek. Het waterdichte Prosail harmonica schaduwdoek is verkrijgbaar in twee maten. 297x297cm en 297x397cm. Het materiaal van de doeken is hoogwaardig acryl 300gr/m2. Geleverd incl. katrollensysteem, touw en geleiders.

  Voordelen waterdicht harmonicadoek

  U kunt een Nesling waterdicht harmonicadoek op verschillende plekken toepassen zoals terras, pergola, serre, vijver, zwembad, carport, prieel, balkon en nog meer! Doordat het waterdichte schaduwdoek van hoogwaardige kwaliteit is kunt u er lang van genieten. We hebben de grootste voordelen van een Nesling waterdicht harmonicadoek op een rij gezet:

  • Geeft verkoeling bij warm weer
  • Eenvoudig te reinigen met lauwwarm water en groene zeep
  • Schimmelwerend
  • Het doek is gemaakt van hoogwaardig acryl
  • Beschermt tot 95% schadelijk uv-straling
  • Alle benodigde bevestigingsmaterialen zitten in de verpakking bijgesloten
  • Het doek is makkelijk te monteren

   

  Waterdicht harmonicadoek kopen?

  Wilt u tijdens een zomers buitje droog buiten kunnen zitten of een schaduwplek in uw tuin creëren? Dan is een waterdicht harmonicadoek perfect voor jou! Een waterdicht harmonicadoek is in verschillende maten en kleuren verkrijgbaar. We zijn er dan ook van overtuigt dat u een geschikt waterdicht harmonicadoek kunt vinden. Buitenplezier-online levert binnen 48 uur uw bestelling en is zeer scherp geprijsd. Wilt u meer weten over onze waterdichte harmonicadoeken of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Onze deskundige medewerkers helpen u graag bij het vinden van een waterdicht harmonicadoek dat aan al uw wensen voldoet.