Verzenden & retourneren

Over het algemeen worden al onze bestellingen binnen 48 uur na betaling afgeleverd. Dit geldt niet voor weekenden en feestdagen. Het kan wel eens voorkomen dat er door drukte een zending een dag later aankomt. Wij zijn afhankelijk van onze vervoerders en zullen dan ook niet 100% kunnen garanderen dat de overeengekomen levertijd altijd wordt nageleefd omdat wij dit niet zelf in de hand hebben. Onze vervoerders, voor pallet zendingen en pakketjes zijn echter zeer betrouwbare partners, in 99% van de gevallen staan ze garant voor een snelle levering binnen 48uur !

Afhalen kan alleen in overleg!

Orders onder de euro € 99,00 worden belast met € 6,95 verzendkosten. Voor orders boven de €99,- berekenen wij GEEN verzendkosten

Deze leveringsvoorwaarden gelden voor Nederland en België. Wij kunnen ook op de eilanden en in Duitsland leveren, informeer vrijblijvend naar de tarieven.

 

Retourneren

Online winkelen bij Buitenplezier-online.nl Wij streven er naar om onze klanten een zo goed mogelijke service te bieden. Mocht een artikel onverhoopt niet aan uw verwachtingen voldoen, zijn er problemen met de levering of heeft u een klacht neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag en staan altijd voor u klaar om problemen op te lossen.

Een artikel ruilen of retourneren:

Een artikel ruilen of retourneren is geen enkel probleem. Voor artikelen die u bij Buitenplezier-online.nl heeft besteld gelden de volgende voorwaarden:

- U heeft 14 dagen bedenktijd (de leverdatum geldt als aankoopdatum) voor het aanmelden van uw retour.
- Na aanmelden retour heeft u 14 dagen de tijd om het pakket te retourneren.
- De originele kaartjes en labels zijn nog aan het artikel bevestigd.
- Het artikel is compleet, niet gebruikt of beschadigd (indien u een product wilt omruilen omdat u een verkeerde kleur, afmeting of model heeft besteld mag deze niet uit de verpakking zijn gehaald).
- Het artikel zit, indien redelijkerwijs mogelijk, nog in de originele productverpakking.

Artikelen die niet aan bovenstaande voorwaarden voldoen, kunnen wij helaas niet omruilen of retour nemen.

Hoe retourneer ik mijn bestelling:

Wanneer u uw bestelling wilt retourneren vragen wij u een kort begeleidend schrijven met uw bestelnummer en contact gegevens bij uw retour zending te voegen.

Retourzending, wie betaald de retour verzendkosten:

U krijgt het volledige aankoop bedrag, mits u voldoet aan de hierboven vermelde voorwaarden terug. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw eigen rekening. Wij storten het bedrag uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen terug op uw bank- of girorekening.

Uitgesloten van retournering zijn:

- Artikelen die in opdracht van de koper zijn vervaardigd
- Artikelen anders dan gekocht via Buitenplezier-online.nl

Adres retouren:

Tav. Retouren Buitenplezier-online.nl

Schuilenburglaan 5A

7604 BJ Almelo