Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

Fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • Fabrieksgarantie
  • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
  • Levering op gewenste dag
  • Professionele service

Harmonicadoek

Afhankelijk van uw situatie bepaald u of een harmonicadoek met een standaard afmeting volstaat, of u kiest er voor om een harmonicadoek op maat te bestellen. Buitenplezier-online.nl is erkend en officieel Nesling dealer.

Waarvoor kan ik een harmonicadoek gebruiken?

Een harmonicadoek is de nieuwe oplossing om gemakkelijk schaduw en een chique sfeer te creëren in uw tuin. Coolfit harmonicadoeken zijn prachtig om te zien maar ook functioneel. Een Nesling harmonicadoek beschermt u voor 90 tot 95% tegen schadelijke uv-straling. Een Coolfit harmonicadoek is een goede oplossing voor een zonnescherm, goedkoper, duurzaam en zeer eenvoudig te reinigen met een beetje water en groene zeep.

Nesling harmonicadoek

Coolfit harmonicadoeken van Nesling zijn van zeer hoge kwaliteit. Het Nesling harmonicadoek heeft in 2008 de Tuinidee Award gewonnen! Deze Coolfit harmonicadoeken van Nesling bieden u de mogelijkheid om op een zeer eenvoudige wijze een schaduwplek en tevens chique sfeer te creëren in uw tuin. Wanneer de doeken worden gemonteerd zoals wij dat voorschrijven in onze montage handleiding zijn deze bestand tegen weer en wind. Verkrijgbaar in gebroken wit, antraciet of zand kleur. De Coolfit harmonicadoeken zijn vuil, vocht en schimmelwerend. Neem eens rustig een kijkje in ons complete aanbod Coolfit harmonicadoeken en wanneer u vragen heeft neem gerust contact met ons op.

Bekijk de productvideo's

Een product foto zegt natuurlijk lang niet alles. Daarom hebben wij voor onze klanten diverse korte product video's van harmonicadoeken op ons youtube kanaal. U krijgt dankzij diverse korte product filmpjes een goed beeld en uitleg van Rob Verlinden over onze harmonicadoeken. De Nesling harmonicadoeken zijn dit seizoen namelijk regelmatig te zien in het tv programma Robs grote tuinverbouwing.

Hoe te monteren?

U vraag zich natuurlijk af of een waterdicht harmonicadoek moeilijk te plaatsen is. De montage van een Nesling harmonicadoek valt reuze mee. Een Nesling Harmonica schaduwdoek wordt geleverd inclusief de benodigde bevestigingsmaterialen (excl. houtpakket) en uitgebreide montage handleiding. Daarnaast hebben wij om het u nog wat makkelijker te maken op ons eigen youtube kanaal diverse korte montage video's van een Coolfit harmonicadoek. U kunt ook gebruik maken van onze montage dienst, wij hebben namelijk een montage team met ervaren vakmensen die uw rolgordijn vakkundig plaatsen (Informeer vrijblijvend naar onze tarieven).

Waarom een harmonicadoek van Buitenplezier Online?

Onze online harmonicadoek winkel is aangesloten bij Webwinkel Keur. U besteld een harmonicadoek in een veilige betaalomgeving en betrouwbare webwinkel die de laatste jaren is uitgegroeid tot één van de grotere online winkels op het gebied van Nesling Coolfit Harmonicadoeken en de benodigde materialen voor installatie zoals pergola kits of een compleet houtpakket voor een prieel. Door ervaring, montage en service op locatie hebben wij in Nederland en België een naam opgebouwd als het gaat om montage van harmonicadoeken.