Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

Fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
 • Gratis verzending vanaf 100,-
 • Fabrieksgarantie
 • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
 • Levering op gewenste dag
 • Professionele service

Ronde trampoline met net kopen

Waarom een ronde trampoline?

De ronde trampolines worden al jaren veruit het meest verkocht. Bij ronde trampolines heb je te maken met een gelijkmatige verenspanning wat er voor zorgt dat een ronde trampoline heel mooi springt. Er wordt regelmatig gezegd dat een ronde trampoline meer veiligheid biedt omdat je makkelijker in het midden van de trampoline blijft springen. Dit is echter niet bewezen door wetenschappelijk onderzoek en wordt ook zeker niet door iedereen zo ervaren. Feit is wel dat u door een gelijkmatige verenspanning bij een ronde trampoline naar het midden van de trampoline wordt gestuurd bij het springen. Er is een ruime keuze ronde trampolines in ons assortiment. Wij hebben van zowel de ronde Proline trampolines en de ronde Etan trampolines ronde inground trampolines en ronde opbouw trampolines.

1 product

Van hoog naar laag sorteren
 1. Trampoline Proline rond incl. net en trap
  Trampoline Proline rond incl. net en trap
  Art.nr. (SKU): S107476873
  Beoordeling:
  100.0000%
  Vanaf € 899,00

U wilt geen ronde trampoline met veiligheidsnet? Vanaf 2021 is het niet meer toegestaan om trampolines zonder veiligheidsnet te verkopen. Wij kunnen de losse trampoline zonder veiligheidsnet alleen nog aanbieden als service of spare part, klik hier.

Verschillende ronde trampolines.

 1. Ronde opbouw trampolines: Deze trampolines staan, afhankelijk van de grote gemiddeld tussen de 40cm en 90cm boven de grond.
 2. Ronde inground trampolines: Deze trampolines staan over het algemeen 20cm boven de grond. Onder het spring doek wordt een gat gegraven zodat u vrij kunt springen. Het frame staat over het gat.
 3. Ronde flatground trampoline, dit model ligt vlak in het maaiveld of bestrating. Het speciale frame wordt in de grond gegraven en de trampoline is voorzien van een speciaal springdoek voor een optimale luchtafvoer. 
 4. Ronde mini trampolines: Kleine trampolines voor jonge kinderen.
 5. Ronde fitness trampolines: Er wordt steeds meer gesport op trampolines, ook hiervoor hebben wij verschillende modellen.

Hoe kiest u de juiste maat voor een ronde trampoline?

Het belangrijkste is de ruimte de u heeft. Ronde trampolines zijn verkrijgbaar in 5 verschillende afmetingen: 200cm – 250cm – 300cm – 370cm – 430cm.

Als u de ruimte heeft bepaald waar u de ronde trampoline wilt plaatsen is het belangrijk om er over na te denken door wie de ronde trampoline gebruikt gaat worden. Het advies is altijd om met 1 persoon tegelijk te springen. In de praktijk gebeurt dit vaak niet, 250cm lijkt een behoorlijke maat maar realiseer u dat dit voor één volwassene en twee kleine kinderen al een vrij beperkte ruimte is om samen te springen. Wilt u graag met uw kinderen samen op een ronde trampoline springen dan adviseren wij te kiezen voor een minimale doorsnede van 300cm. Als u niet meer ruimte heeft houdt het natuurlijk op en kunt u kiezen voor een doorsnede 200cm of 250cm. De ruimte is dan toch wel minimaal voor meerdere personen op een ronde trampoline. Het is ook handig om te weten dat een kleine trampoline juist voor jonge kinderen weer beter veert. Hoe groter de trampoline, hoe groter de weerstand. Kleine (lichte) kinderen veren dan dus weer moeilijker op een grote trampoline. Kinderen en zelfs volwassenen maken veel en vaak lang gebruik van een trampoline. Houdt hier ook rekening mee bij de aanschaf van uw trampoline. Wij spreken regelmatig klanten met kinderen die rond een jaar of 4-5 zijn begonnen met springen en op hun 15-16e jaar nog steeds enthousiast op de trampoline springen. Uiteraard zult u in de loop der jaren wat accessoires eens moeten vervangen maar wij geven niet voor niets levenslange garantie op het frame. Trampolines zijn een garantie voor jaren lang spring plezier.