Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

Fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • Fabrieksgarantie
  • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
  • Levering op gewenste dag
  • Professionele service

Set Ondervoet beton voor diverse tafels

€ 121,00
Op voorraad

Set Ondervoet beton voor diverse tafels

Om de druk van de robuuste speeltafels van Heblad beter te verdelen, om inzakken van de tafel in de ondergrond tegen te gaan, hebben we ondervoeten ontwikkeld. De afmeting van de set is 122,5 x 20 x 6,5 cm en is daardoor geschikt voor onze pingpongtafels, voetvolleytafels en tafelvoetbaltafels. Doordat de ondervoeten breder zijn dan de poten van de tafels, zakken ze minder snel weg in de grond waarop ze staan. De ondervoeten zijn gemakkelijk te monteren aan de onderkant van de poten en zijn gemaakt uit het welbekende stevige HeBlad-beton. 


Meer informatie
Levering binnen 48 uur!
Zeer scherp geprijsd
Uitstekende service
Hoge kwaliteit

Indicatie verzendkosten: Gratis verzending
SKU
OV.PP.SET
Set Ondervoet beton voor diverse tafels
Set Ondervoet beton voor diverse tafels
€ 121,00

Set ondervoeten of onderplaat

Omdat juist onze pingpongtafels zware producten zijn, kan het zijn dat voor uw ondergrond de set ondervoeten niet toereikend is ter voorkoming van inzakken. Daarvoor hebben we complete onderplaten bedacht, die perfect passen onder onze pingpongtafels. Door het gebruik van de onderplaat versterkt u de ondergrond en beschermt u de pingpongtafel tegen ongewenst gras of onkruid.

Als u twijfelt wat voor u de beste oplossing is tegen verzakken, neem dan contact met ons op. Zowel voor de set ondervoeten als voor de onderplaat geldt gratis bezorging in Nederland en de gemiddelde levertijd is slechts 10 werkdagen.

Meer mogelijkheden met een set ondervoeten

Omdat de set ondervoeten geschikt is voor meerdere speeltafels , hoeft u zich geen zorgen meer te maken of de ondergrond van uw locatie geschikt is voor een voetvolleytafel. Deze set maakt het ook voor u mogelijk om eindelijk die tafelvoetbaltafel te plaatsen. Bestel gerust de langgekoesterde pingpongtafel. Niets houdt u meer tegen.