Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

Fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • Fabrieksgarantie
  • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
  • Levering op gewenste dag
  • Professionele service

Handige tips en uitleg over de Nesling schaduwdoek paal

Bij ons kunt u de Nesling schaduwdoek palen bestellen. Hier leest u enkele praktische tips en uitleg over de schaduwdoek paal.

Schaduwdoek palen

Welke palen kunt u gebruiken voor de bevestiging van uw schaduwdoek.

U zoekt schaduwdoek palen voor de montage van uw schaduwdoek. Er zijn verschillende mogelijkheden. In de schaduwdoek paal blog gaan wij uitleggen welke mogelijkheden er zijn.

Schaduwdoek paal hout, de meest gebruikte houten palen voor bevestiging van een schaduwdoek zijn Douglas, eiken of geïmpregneerde palen. Tegenwoordig worden ook steeds vaker de houten Robinia palen gebruikt.

Er zijn diverse soorten palen, u kunt kiezen voor rond, of vierkant. Voor de montage is een vierkante paal wat gemakkelijker. Een ronde paal geeft en wat speelser trendy look en heeft geen scherpe kanten. Met name bij scholen, BSO of crèche adviseren wij met het oog op veiligheid ronde schaduwdoek palen.

Bij gebruik van een houten paal is gebruik van een RVS rails met oog een interessante optie. Door de rails op uw houten schaduwdoek paal te monteren kunt u de hoogte over een lengte van 100cm eenvoudig verstellen. Wel zo prettig als de zon wat lager staat als anders.

Wij hebben ook een gepoedercoat stalen schaduwdoek paal van Nesling. De Nesling schaduwdoek paal is voorzien van een hoogte verstelling over een lengte van 100cm. Een oerdegelijk product met een prachte uitstraling. De Nesling paal voor schaduwdoeken wordt gebruikt in combinatie met een paal anker. Het paalanker wordt in de grond in gegraven en bij voorkeur afgestort met snel beton. Het anker zit permanent vast in de grond, een klein gedeelte van het anker steekt boven de grond uit en daar schuift u de Nesling schaduwdoek paal overheen. U kunt de schaduwdoek paal dus eenvoudig wegnemen u het schaduwdoek niet in gebruik heeft.

Wij bieden op onze webshop geen houten palen aan. Dit is een bewuste keuze, de vrachtkosten voor de houten schaduwdoek palen zijn erg hoog. Het is voor u als klant veel voordeliger als u een paar palen koopt bij uw lokale houthandel. Als u er voor kiest om de montage van uw schaduwdoek door ons uit te laten voeren kunnen wij wel houten palen leveren. Er zijn dan geen extra vrachtkosten omdat onze monteur de palen mee kan nemen.

De Nesling schaduwdoek paal besteld u uiteraard eenvoudig en snel op onze webwinkel.   

 

Nesling schaduwdoek paal

Opmerkingen

Geen opmerkingen