Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

Fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • Fabrieksgarantie
  • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
  • Levering op gewenste dag
  • Professionele service

Een zonne- of schaduwdoek op maat bestellen.

Als de standaardmaten net niet passen kunt u natuurlijk eenvoudig een schaduw- of zonnedoek op maat laten maken. Geheel naar wens, volledig custommade en natuurlijk geheel volgens onze kwaliteitseisen.

Een zonne- of schaduwdoek op maat laten maken?

U zoekt een zonnedoek maar de standaard zonnedoeken zijn niet geschikt voor uw situatie? Geen enkel probleem! Buitenplezier-online B.V. heeft ruim 10 jaar ervaring op het gebied van maatwerk zonnedoeken. Wij maken uw schaduw- of zonnedoek op maat. Uniek, maar mét de vertrouwde kwaliteit die van ons kunt verwachten.  

Welk formaat zonnedoek kies ik?

De maximale maat voor een Coolfit waterdoorlatend zonnedoek op maat is 600cm in de lengte of breedte. In overleg kunnen wij kijken of het doek groter gemaakt kan worden. Dit houdt dan wel in dat er meerdere bevestigingsogen aan het doek gemaakt moeten worden.

Zonnedoeken die groter gemaakt dienen te worden dan 300cm in de lente of breedte krijgen altijd een extra naad. Standaard hebben alle zonnedoeken curves. Deze curves in het tarpdoek zorgen ervoor dat de doeken niet gaan plooien bij het opspannen. De curve bedraagt 5% van de lengte, het doek is dus op het midden altijd wat kleiner door deze curves.

Wij kunnen ook een zonnedoek om maat maken zonder curves. Het zonnedoek wordt dan recht omzoomd en voorzien van zeilogen.

Een aantal handige weetjes voor het bestellen van een zonnedoek op maat.

☼ Bestel uw zonnedoek op maat liever iets aan de kleine kant dan te groot. Houd altijd rekening met de benodigde bevestiging materialen voor het opspannen van uw zonnedoek. De standaard hiervoor is 20cm per hoek of 40cm per zijde.

Voorbeeld: voor een zonnedoek met een afmeting 200x200cm heeft u een ruimte nodig van 240x240cm.

☼ De maatvoering die wij hanteren is gemeten van punt driehoeksoog tot punt driehoeksoog. Op maatwerk geldt een tolerantie van +/- 3% in de maat, de stof is van stretchmateriaal.

☼ De Coolfit stof voor het waterdoorlatend zonnedoek op maat is HDPE 285gr/m2. Een dicht geweven stof met open structuur en daarom wind en water doorlatend.

☼ De Dreamsail stof voor het waterdicht zonnedoek op maat is 100% polyester 220gr/m2. Dankzij de dichte structuur en de PU-Coating is dit doek waterdicht.

Wat is de levertijd van een zonnedoek op maat?

De levertijd voor maatwerk is ca 3-4 weken. Bestel op tijd, in het hoogseizoen kan de levertijd namelijk snel oplopen. Mocht u prijs stellen op advies op maat om er zeker van te zijn dat u voor de juiste afmetingen gaat? Neem dan vooral contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag verder!

Opmerkingen

Geen opmerkingen