Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

Fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • Fabrieksgarantie
  • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
  • Levering op gewenste dag
  • Professionele service

Buiten rolgordijn op maat

Bij Buitenplezier-online.nl zijn wij gespecialiseerd in op maat gemaakte Platinum buiten rolgordijnen. Wij bieden een breed scala aan afmetingen voor onze Platinum rolgordijnen. Maar we begrijpen dat u speciale wensen kunt hebben, en dat is mogelijk! Met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van buiten rolgordijnen op maat, adviseren en produceren wij al jarenlang maatwerk rolgordijnen volgens de wensen van onze klanten.

Het prijsverschil tussen een op maat gemaakt buiten rolgordijn en een standaard afmeting is aanzienlijk. Dit komt doordat ons maatwerk met de hand wordt vervaardigd, zodat u een uniek en duurzaam product van hoge kwaliteit krijgt. Daarom bieden wij ook 5 jaar garantie op de stof van het op maat gemaakte Platinum rolgordijn voor buitengebruik.

Tip! De vraag naar op maat gemaakte Platinum buiten rolgordijnen is de afgelopen jaren sterk gestegen. Wij raden u daarom aan om tijdig naar uw wensen te kijken. Standaard Platinum rolgordijnen hebben wij ruim voldoende op voorraad en kunnen zelfs tijdens het hoogseizoen snel worden geleverd. Voor een op maat gemaakt Platinum rolgordijn kan de levertijd echter oplopen tot 5-6 weken in het hoogseizoen, wat natuurlijk erg vervelend kan zijn als het warm is. In het begin van het seizoen kunnen wij over het algemeen maatwerk Platinum rolgordijnen binnen 2-4 weken leveren.

Bij ons heeft u de mogelijkheid om een Platinum rolgordijn op maat te laten maken. Hier zijn echter enkele beperkingen waar u rekening mee moet houden:

Een op maat gemaakt Platinum rolgordijn kan worden geproduceerd tot een maximale breedte en uitval van 2.96 x 2.40 meter.

De gemiddelde levertijd voor een op maat gemaakt Platinum rolgordijn in het hoogseizoen bedraagt 3 tot 4 weken. Bij maatwerk dient u rekening te houden met een maximale afwijking van 3%. De vermelde maten zijn inclusief bevestiging.

Indien u geïnteresseerd bent, stuur ons dan een e-mail met de gewenste afmetingen voor het op maat gemaakte Platinum rolgordijn en wij zullen u snel en geheel vrijblijvend een prijsopgave inclusief tekening sturen.

Als u nog verdere vragen heeft of advies nodig heeft, staan wij graag voor u klaar.

We kunnen helaas geen producten vinden die aan de selectie voldoen.