Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

Fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • Fabrieksgarantie
  • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
  • Levering op gewenste dag
  • Professionele service

Park bank beton met tafel onder plaat

€ 2.329,25
Op voorraad
Betonnen park bankje met tafel, geschikt voor verenigingen, camping, scholen, bedrijven, speeltuintjes, in het park of langs wandel of fiets routes. Heerlijk om even tot rust te komen.
Meer informatie
Levering binnen 48 uur!
Zeer scherp geprijsd
Uitstekende service
Hoge kwaliteit

Indicatie verzendkosten: Gratis verzending
SKU
BB.PBT
Park bank beton met tafel onder plaat
Park bank beton met tafel onder plaat
€ 2.329,25

Deze beton bank met tafel en onder plaat is interessant voor bedrijven, scholen en instellingen. Ook uitermate geschikt om te plaatsen langs wandel en fiets routes op bijvoorbeeld een speeltuin. 

Even lekker uitrusten of pauzeren en lunchen in de buitenlucht wordt met deze betonnen park bank met tafel pas echt leuk. Deze betonnen bank set wordt geleverd incl. beton onder plaat zodat u geen last heeft van onkruid. 

De betonnen parkbank met tafel is vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardig B55 beton met hoge druksterkte. Deze hufterproof beton bank is nagenoeg onverwoestbaar. De rugleuning en het zitvlak zijn gemaakt van Hoogwaardig en duurzaam geperst bamboe.

Een leuk weetje: Bamboe groeit snel en is hierdoor een onuitputtelijke grondstof. Hardhout heeft 50 tot 100 jaar nodig om weer aan te groeien, bamboe is in 4 tot 5 jaar weer volgroeid. De stam van bamboe sterft niet af wanneer deze gekapt wordt, dit voorkomt ontbossing.   

De levering van deze beton bank met tafel en onder plaat plannen wij in overleg met u. Als u de bestelling heeft geplaatst plannen wij de levering van de beton bank(jes) binnen vier weken in. De maximale levertijd voor een beton bankje is 4 weken maar het is goed mogelijk dat het ook al met een week geleverd kan worden, dat is afhankelijk van de planning in uw regio.

De afmeting van de betonnen onder plaat is 248 x 120 cm, en de dikte is 72mm. De onder plaat wordt verdiept in het maaiveld aangebracht zodat met een maaier rondom eenvoudig onderhoud kan worden uitgevoerd. 

Steeds meer gemeenten zien in dat het onkruid vrij houden van bestrating onder park bankjes een tijdrovende klus is. Een betonnen onder plaat biedt uitkomst. De beton onder plaat voor beton bankjes is voorzien van een anti-slip profiel. Hierdoor is de beton plaat minder glad bij koud en vochtig weer.   

Let op! U zorgt ervoor dat het grondwerk is voorbereid als wij komen. De ruimte waar de betonplaat komt te liggen is uitgegraven en deze is voorzien van een zandbed. Wij plaatsen de betonnen onder plaat en het beton bankje maar wij voeren geen grondwerk uit. 

Omdat de betonnen onder plaat voor een beton bank direct vanaf de vrachtwagen met kraan geplaatst wordt is het belangrijk dat de standplaats bereikbaar is voor onze vrachtwagen, onze kraam heeft een reikwijdte van 5 meter. Bij vragen of twijfel verzoeken wij u eerst contact met ons op te nemen.   

  • Kleur variant: Naturel
  • Materiaal zitting: Bamboe
  • Aantal zitplaatsen: 4
  • Excl. onder plaat beton bank