Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

Fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • Fabrieksgarantie
  • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
  • Levering op gewenste dag
  • Professionele service

Park bank beton duo

€ 1.149,50
Op voorraad
Betonnen park bank dubbel, geschikt voor scholen, instellingen en bedrijven. Heerlijk om even lekker buiten te pauzeren of van het mooie weer te genieten.
Meer informatie
Levering binnen 48 uur!
Zeer scherp geprijsd
Uitstekende service
Hoge kwaliteit

Indicatie verzendkosten: Gratis verzending
SKU
BB.PB.DUO
Park bank beton duo
Park bank beton duo
€ 1.149,50

Dit is de betonnen park bank duo. Deze dubbele beton bank is zeer geschikt voor scholen, instellingen en bedrijven. Door meerdere sets naast elkaar te plaatsen creëer je een soort "treinzit". Mensen kunnen met de rug naar elkaar zitten en door sets tegenover elkaar te zetten maak je zit groepjes van max. 8 personen. 

Deze massieve betonnen bank is vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardig B55 beton met hoge druksterkte. Deze hufterproof beton bank is nagenoeg onverwoestbaar. De rugleuning en het zitvlak zijn gemaakt van Hoogwaardig en duurzaam bamboe. 

De levering van deze beton park bank plannen wij in overleg met u. Als u de bestelling heeft geplaatst plannen wij de levering van de beton bank(jes) binnen vier weken in. De maximale levertijd voor een beton bankje is 4 weken maar het is goed mogelijk dat het ook al met een week geleverd kan worden, dat is afhankelijk van de planning in uw regio. 

U kunt ook een betonnen onder plaat bij bestellen. De afmeting van deze betonnen onder plaat is 248 x 236 cm, en de dikte is 72mm. De onder plaat wordt verdiept in het maaiveld aangebracht zodat met een maaier rondom eenvoudig onderhoud kan worden uitgevoerd. 

Steeds meer gemeenten zien in dat het onkruid vrij houden van bestrating onder park bankjes een tijdrovende klus is. Een betonnen onder plaat biedt uitkomst. De beton onder plaat voor beton bankjes is voorzien van een anti-slip profiel. Hierdoor is de beton plaat minder glad bij koud en vochtig weer.   

Let op! U zorgt ervoor dat het grondwerk is voorbereid als wij komen. De ruimte waar de betonplaat komt te liggen is uitgegraven en deze is voorzien van een zandbed. Wij plaatsen de betonnen onder plaat en het beton bankje maar wij voeren geen grondwerk uit. 

Omdat de betonnen onder plaat voor een beton bank direct vanaf de vrachtwagen met kraan geplaatst wordt is het belangrijk dat de standplaats bereikbaar is voor onze vrachtwagen. Bij vragen of twijfel verzoeken wij u eerst contact met ons op te nemen.   

  • Kleur variant: Naturel
  • Materiaal zitting: Bamboe
  • Aantal zitplaatsen: 8
  • Excl. onder plaat beton bank