Bel ons +31 (0)74 852 72 64

Gratis verzending boven de €59,-

Harmonicadoek op maat

Nesling Harmonicadoek op maat

Buitenplezier-online.nl is specialist in harmonicadoeken op maat. Wij leveren diverse afmetingen harmonicadoeken. Toch is het mogelijk dat u speciale wensen heeft. Dat kan!

Maatwerk harmonicadoek
Bij ons kunt u ook een Nesling harmonicadoek op maat laten maken. Er zijn wel enkele beperkingen waar u met een maatwerk harmonicadoek rekening mee dient te houden:

- Een Nesling harmonicadoek op maat kan geproduceerd worden tot een maximale breedte en lengte van 4.0 x 6.0 meter.

Ook harmonicadoeken op maat worden geleverd inclusief de benodigde bevestigingsmaterialen (excl. houtpakket).

Het is ook mogelijk om een harmonicadoek in de lengte in te korten (inkorten in de breedte is helaas niet mogelijk).

De levertijd op voor een maatwerk harmonicadoek bedraagt in het hoogseizoen gemiddeld 3 tot 4 weken. Op het maatwerk geldt een tollerantie in de maat van +- 3%. De stof is namelijk van stretchmateriaal. Voor het bepalen van de juiste maat dient u enkele cm vrij te houden aan weerszijden (in de breedte). Wij hanteren altijd een marge van +10cm in de breedte van het doek voor de vrijloop (dit is alleen van toepassing als het doek in een geraamte hangt).

Stuur ons een email met de gewenste afmetingen die het Nesling harmonicadoek op maat moet hebben en wij sturen u snel en geheel vrijblijvend een prijsopgave met tekening voor het gevraagde maatwerk Coolfit Harmonicadoek.

Voor verdere vragen of advies staan wij u graag te woord .

Er komen geen producten overeen met de selectie.