Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

Fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • Fabrieksgarantie
  • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
  • Levering op gewenste dag
  • Professionele service

Handige tips en uitleg voor een harmonicadoek op maat

Bij ons kunt u een harmonicadoek op maat bestellen, hier enkele praktische tips en uitleg over maatwerk harmonicadoek

Maatwerk harmonica schaduwdoek bestellen?

U zoekt een harmonica schaduwdoek maar de standaard harmonica schaduwdoeken zijn niet geschikt voor uw situatie? Geen probleem! Buitenplezier-online B.V. heeft ruim 10 jaar ervaring op het gebied van maatwerk harmonica schaduwdoeken. Wij maken uw harmonica schaduwdoek op maat, uniek maar wel de vertrouwde kwaliteit die van ons kunt verwachten.  

De maximale breedte voor een Coolfit waterdoorlatend harmonica schaduwdoek op maat is 400cm en in de lengte (uitval) 600cm. Heeft u een grotere breedte of lengte kunt u meerdere harmonica schaduwdoeken naast of achter elkaar overwegen.

De waves van het harmonica schaduwdoek op maat zijn ongeveer 50cm. Het maatwerk doek wordt compleet geleverd incl. ophang set, katrollen set en aluminium baleinen.

Om de breedte van uw doek te bepalen meet u breedte waarin het doek wordt geplaatst. Trek daar 10cm vanaf zodat er aan beide zijden van het doek 5cm vrijloop is. Zo voorkomt u dat het doek aanloopt tijdens het in en uit rollen. Voor de lengte maat van het harmonica schaduwdoek op maat neemt u de exacte lengte.

Harmonica schaduwdoeken met een breedte tot 239cm lopen op twee RVS staalkabels. Bij een breedte van 240 tot 329cm loopt het doek op drie RVS staalkabels en bij een breedte van 330 tot 400cm wordt het doek gemonteerd op 4 RVS staalkabels. 

Voor een maatwerk harmonica schaduwdoek kunt u een maatwerk beschermhoes bestellen. De standaard harmonicadoek hoes is niet geschikt voor maatwerk. Dit komt omdat de positie van de staalkabels anders is t.o.v. standaard.

Let op! Harmonica schaduwdoek op maat is alleen verkrijgbaar in waterdoorlatende stof, HDPE 285gr/m2. Een dicht geweven stof met openstructuur en daarom wind en water doorlatend.

Op maatwerk geldt een tolerantie van +/- 3% in de maat, de stof is van stretch materiaal.

De levertijd voor maatwerk is ca 3-4 weken. Bestel op tijd, in het hoogseizoen kunnen levertijd snel oplopen.

Opmerkingen

Geen opmerkingen