Inklappen
 

Gratis verzending vanaf 100,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 100,-? Dan hanteren wij € 6,95 verzendkosten, of € 45,- bij een palletzending.

 

Fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een product defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze producten uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om je product te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Meestal leveren wij binnen 48 uur.

Voordelen inklappen
  • Gratis verzending vanaf 100,-
  • Fabrieksgarantie
  • Goede prijs-/kwaliteitsgarantie
  • Levering op gewenste dag
  • Professionele service

Goedkope schaduwdoeken, hoe is de kwaliteit?

Een schaduw- of zonnedoek aanschaffen, maar niet het hoogste bedrag willen betalen? Voor onze goedkope, budget zonne- en schaduwdoeken betaal je minder, maar mag u ook gewoon kwaliteit verwachten!

Waar koop ik een budget zonnedoek?

Bij de bekende bouw- en winkelketens vindt u ze volop; Action schaduwdoeken, Praxis tarp of een Gamma zonnedoek. Echter, als u de prijs van deze ketens wilt, maar óók de service van een hoger segment, dan kan het interessant zijn om een zonnescherm, tarp of schaduwdoek te kopen bij Buitenplezier-online. Zekerheid van een betaalbare prijs, met daarbij een goed advies over formaat, onderhoud en montage van ons assortiment schaduwdoeken.

Het verschil tussen de standaardlijn en onze goedkopere schaduw- en zonnedoeken.

Naast onze standaard lijn schaduwdoeken hebben wij onze NC Outdoor lijn zonne- en schaduwdoeken, ook wel de goedkopere of budget doeken. Maar vergis u niet, de prijs zegt niet altijd iets over de kwaliteit!

Verschil 1 De NC Outdoor doeken zijn voordeliger omdat de gebruikte materialen (stof en RVS) lichter zijn dan de gebruikte materialen bij onze standaardlijn tarps. Het HDPE geweven doek van de NC Outdoor lijn is 185gr/m2, onze Nesling (de standaard) doeken hebben een gewicht van 285gr./m2.
Verschil 2  De RVS ogen voor bevestiging verschillen van elkaar. De ogen op de NC outdoor lijn hebben een kwaliteit van 304Aisi de ogen op de Nesling lijn RVS 316.

Een goedkoop schaduwdoek is op korte termijn natuurlijk erg interessant maar u kunt zich voorstellen dat u het prijsverschil ergens terugvindt in het product.

Jaren plezier van uw zonnedoek!

Een hoge kwaliteit schaduw- of zonnedoek is de moeite waard. U betaalt op het eerste gezicht wellicht meer, maar daarvoor investeert u meteen in zeer goede kwaliteit en duurzaamheid. Deze zonnedoeken kunnen namelijk (mits goed op spanning) ook bij slecht weer buiten blijven hangen. De doeken zijn bestand tegen zware weersinvloeden, verkleuren niet en nemen geen vuil op. Aan het einde van het seizoen is het doek eenvoudig te reinigen.

Daarnaast is het doek van onze reguliere lijn doeken dichter geweven. Dit zorgt automatisch voor betere bescherming en meer verkoeling.

Goedkoop is duurkoop?

Eerlijk is eerlijk, goedkope schaduwdoeken gaan vaak maar één seizoen mee. De doeken zijn niet bestand tegen de Nederlandse weersinvloeden waardoor de stof smerig wordt en verweerdt (schimmel).

De doeken kunnen bij slecht weer ook niet blijven hangen omdat ze niet bestand zijn tegen de hogere krachten die op het schaduwdoek komen.

Het NC outdoor zonnedoek is echter een hele mooie tussenstap tussen de goedkopere en de standaardlijn. Het genot van een plek in de schaduw en ervaren hoe een schaduwdoek bevalt. Mocht u daarna toe zijn aan een stapje hoger wat prijs betreft, dan raden wij u onze Nesling schaduwdoeken aan! Op de stof van deze lijn tarpdoeken geven wij niet voor niets 5 jaar garantie!

Opmerkingen

Geen opmerkingen