Bel ons +31 (0)74 852 72 64

Gratis verzending boven de €59,-

Schaduwdoek op maat

Schaduwdoek op maat

Buitenplezier-online.nl is gespecialiseerd in schaduwdoeken op maat. Wij leveren diverse afmetingen schaduwdoeken. Toch is het mogelijk dat u speciale wensen heeft. Dat kan!

Maatwerk schaduwdoek

Bij ons kunt u ook een schaduwdoek op maat laten maken. Er zijn wel enkele beperkingen waar u met een maatwerk schaduwdoek rekening mee dient te houden:

- Een vierkant of rechthoekig Nesling schaduwdoek op maat kan geproduceerd worden tot een maximale breedte en lengte van 6.0 x 6.0 meter.

- Een Nesling waterdicht schaduwdoek op maat kan geproduceerd worden tot een maximale breedte en lengte van 5.0 x 5.0 meter

Vierkant of rechthoekig maatwerk schaduwdoek


Als u de afmeting voor een vierkant of rechthoekig schaduwdoek op maat gaat bepalen dient u rekening te houden met de bevestigingsmaterialen.

Bij gebruik van 2 spanners en 2 karabijn haken geldt voor de afmeting van een vierkant schaduwdoek op maat:

  • * Breedte: zijde met de spanners met 40cm verlagen
  • * Lengte: zijde met de karabijn haken met 40cm verlagen


Driehoek maatwerk schaduwdoek


Als u de afmeting voor een driehoekig schaduwdoek op maat gaat bepalen dient u rekening te houden met de bevestigingsmaterialen.

Bij gebruik van 2 spanners op zijde 1 en 1 karabijn haak geldt voor de afmeting van een driehoek schaduwdoek op maat:

  • * Zijde 1: zijde met de spanners met 40cm verlagen
  • * Zijde 2: zijde met de karabijn haak met 40cm verlagen
  • * Zijde 3: zijde met de karabijn haak met 40cm verlagen


Driehoek 90gr. maatwerk schaduwdoek


Als u de afmeting voor een driehoekig schaduwdoek op maat gaat bepalen dient u rekening te houden met de bevestigingsmaterialen.

Bij gebruik van 2 spanners op de breedte en 1 karabijn haak geldt voor de afmeting van een driehoek 90 gr. schaduwdoek op maat:

  • * Breedte: zijde met de 2 spanners met 40cm verlagen
  • * Lengte: zijde met de karabijn haak met 40cm verlagen


- De levertijd voor een schaduwdoek op maat bedraagt in het hoogseizoen gemiddeld 3 tot 4 weken. Op het maatwerk geldt een tolerantie in de maat van +- 3%. De stof is namelijk van stretchmateriaal. De curve in het doek bedraagt 5% van de lengte van de zijde. Maten gelden van oog tot oog.

Stuur ons een email met de gewenste afmetingen die het maatwerk schaduwdoek moet hebben en wij sturen u snel en geheel vrijblijvend een prijsopgave met tekening voor het gevraagde schaduwdoek op maat.

Voor verdere vragen of advies staan wij u graag te woord .

Er komen geen producten overeen met de selectie.