Bel ons +31 (0)74 852 72 64

Gratis verzending boven de €59,-

Dreamsail waterproof schaduwdoek

Nesling Waterdicht schaduwdoek of waterproof Schaduwdoek

Buitenplezier-online.nl is specialist in waterdichte schaduwdoeken. Op onze webwinkel bieden wij een een ruime keuze aan waterproof Schaduwdoeken. Een waterproof Schaduwdoek is de ideale oplossing om lekker buiten te blijven zitten tijdens een regenbui.

8 artikel(en)

per pagina

8 artikel(en)

per pagina

Waarom een waterdicht schaduwdoek kopen

Waterproof Schaduwdoeken van Dreamsail zijn gemaakt van fijn polyester ( Zeer dichte structuur) en voorzien van een Teflon laag. Hang uw Dreamsail Waterproof Schaduwdoek op 30 graden afschot zodat het water gemakkelijk wordt afgevoerd. Met een Dreamsail Waterproof Schaduwdoek heeft u een absoluut kwaliteit product waar u jaren lang van gaat genieten, zelfs tijdens een regenbui! Waterdichte schaduwdoeken hebben meer te bieden dan alleen bescherming tegen een regenbui. Ook wanneer de zon hoog aan de hemel staat en u verkoeling nodig heeft bieden de waterdichte schaduwdoeken van Dreamsail u bescherming en verkoeling. Bij deze water afstotende schaduwdoeken zijn diverse RVS bevestigingsmaterialen en schaduwdoek palen leverbaar.

Waterdicht schaduwdoek monteren

Een Waterdicht schaduwdoek van Nesling is eenvoudig te monteren. De montage van een Dreamsail schaduwdoek valt reuze mee. Dreamsail waterdichte schaduwdoeken worden geleverd inclusief duidelijke montage handleiding. Om het u nog makkelijker te maken hebben wij op ons eigen youtube kanaal diverse korte instructie video's voor de bevestiging van een Waterdicht schaduwdoek. U kunt ook gebruik maken van onze montage dienst, wij hebben namelijk een montage team met ervaren vakmensen die uw waterproof Dreamsail schaduwdoek vakkundig plaatsen (informeer vrijblijvend naar onze tarieven).

Waterdicht schaduwdoek op maat

Als u op zoek bent naar een waterdicht schaduwdoek met een afwijkende afmeting die wij niet in ons standaard assortiment hebben neem dan contact met ons op. Wij leveren namelijk ook waterdichte schaduwdoeken op maat.Voor een waterdicht schaduwdoek op maat van Dreamsail geldt dat wij tot een maximale lengte en breedte van 5.0 meter kunnen produceren. Stuur ons een email met de gewenste afmetingen die het waterdichte schaduwdoek moet hebben en wij sturen u snel en geheel vrijblijvend een prijsopgave met tekening voor het opgevraagde maatwerk schaduwdoek.