Bel ons +31 (0)546 30 50 70

Gratis verzending boven de €59,-

Coolfit schaduwdoek

Coolfit Schaduwdoek of schaduwdoeken kopen

Buitenplezier-online.nl is specialist in Coolfit schaduwdoeken. Dankzij een Coolfit schaduwdoek kunt u erg gemakkelijk en snel een sfeervolle schaduwplek creëren! Last van de zon is verleden tijd dankzij het Nesling Coolfit schaduwdoek.

Artikelen 1 tot 15 van 41 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 15 van 41 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Waarom een Coolfit schaduwdoek kopen

De Coolfit schaduwdoeken van Nesling filteren maar liefst 90 tot 95% schadelijke uv-straling. Coolfit schaduwdoeken zijn gemaakt van polyester stof, zijn vuil afstotend en verkleuren niet. Het Coolfit schaduwdoek is gemakkelijk en snel schoon te maken met een beetje water en groene zeep. Coolfit schaduwdoeken zijn water doorlatend, wij hebben ook waterdichte Nesling schaduwdoeken. U kunt een Coolfit schaduwdoek eenvoudig en snel ophangen of juist opbergen. Bij deze schaduwdoeken zijn diverse RVS bevestigingsmaterialen en een schaduwdoek paal van Nesling te bestellen.

Coolfit schaduwdoek montage

Een Coolfit schaduwdoek is eenvoudig te monteren. De montage van een Nesling schaduwdoek valt reuze mee. Coolfit schaduwdoeken worden geleverd inclusief duidelijke montage handleiding. Om het u nog makkelijker te maken hebben wij op ons eigen youtube kanaal diverse korte instructie video's voor de bevestiging van een Nesling schaduwdoek. U kunt ook gebruik maken van onze montage dienst, wij hebben namelijk een montage team met ervaren vakmensen die uw schaduwdoek vakkundig plaatsen (informeer vrijblijvend naar onze tarieven).

Coolfit schaduwdoek op maat

Het kan voorkomen dat u een afmeting zoekt die niet in ons standaard schaduwdoeken assortiment wordt aangeboden, geen probleem want u kunt bij ons ook een maatwerk schaduwdoek bestellen. Voor de coolfit schaduwdoeken geldt dat wij tot een maximale lengte en breedte van 6.0 meter kunnen produceren. Stuur ons een email met de gewenste afmetingen die het schaduwdoek moet hebben en wij sturen u snel en geheel vrijblijvend een prijsopgave met tekening voor het opgevraagde maatwerk schaduwdoek.