Bel ons +31 (0)546 30 50 70

Gratis verzending boven de €59,-

Rolgordijnen

Nesling rolgordijn of rolgordijnen bestellen

Buitenplezier-online.nl is gespecialiseerd in Nesling rolgordijnen.

Artikelen 1 tot 15 van 19 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 15 van 19 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Waarom een Nesling Rolgordijn bestellen

Wanneer u last heeft van een laaghangende zon of juist misschien behoefte heeft aan meer privacy dan biedt een Nesling rolgordijn uitkomst! Coolfit rolgordijnen zijn speciaal voor montage aan een tuinhuisje, prieel of overkapping. Wij bieden u een ruime keuze Coolfit rolgordijnen in diverse kleuren en afmetingen. Afhankelijk van uw situatie wordt bepaald of u een standaard Nesling rolgordijn kiest of dat u beter een Coolfit rolgordijn op maat kunt bestellen. Uiteraard levert Buitenplezier-online Nesling Coolfit Rolgordijnen op maat. Een Nesling rolgordijn biedt u niet alleen een decoratieve schaduw oplossing, de Coolfit rolgordijnen hebben tevens een beschermende werking tegen schadelijke uv-straling.

Waarvoor kan ik een Nesling rolgordijn gebruiken

Het Coolfit rolgordijn is voor meerdere doeleinden geschikt, denk bijvoorbeeld aan terrassen, serres, balkons, carports of dieren schaduwplek b.v. volières. Deze rolgordijnen van Nesling zijn namelijk vocht, vuil en schimmelwerend waardoor deze doeken eenvoudig en snel te reinigen zijn.

Nesling Rolgordijn monteren

De montage van een Coolfit rolgordijn valt reuze mee. Een Nesling rolgordijn wordt geleverd inclusief duidelijke montage handleiding. Om het u nog makkelijker te maken hebben wij op ons eigen youtube kanaal diverse korte instructie video's voor de montage van een Coolfit rolgordijn. U kunt ook gebruik maken van onze montage dienst, wij hebben namelijk een montage team met ervaren vakmensen die uw rolgordijn vakkundig plaatsen (Informeer vrijblijvend naar onze tarieven).