Bel ons +31 (0)546 30 50 70

Gratis verzending boven de €59,-

Trampoline veiligheidsnet Proline

Proline trampoline veiligheidsnet kopen

Buitenplezier-online.nl is specialist in trampoline veiligheidsnetten.

Artikelen 1 tot 15 van 31 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Artikelen 1 tot 15 van 31 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Waarom een Pro-Line trampoline veiligheidsnet van Buitenplezier-online.nl

Een Proline trampoline veiligheidsnet is wat ons betreft een absolute must have. Trampolines zijn hartstikke leuk, maar veiligheid dient ten alle tijden voorop te staan. Een trampoline veiligheidsnet van Proline biedt u extra veiligheid. Een trampoline veiligheidsnet is eenvoudig te installeren op uw trampoline. Een trampoline net is fijnmazig zodat het zicht goed blijft. Dankzij de sterke 38mm dikke palen van een Proline trampoline veiligheidsnet en het sterke net hoeft u zich geen zorgen te maken over uw veiligheid. Proline heeft ervoor gezorgd dat het trampoline veiligheidsnet goed afgesloten kan worden zodat uw kinderen er niet uit kunnen vallen. Trampoline veiligheidsnetten zijn er om uw kinderen optimaal springplezier te bieden op een veilige en verantwoorde manier.

Levertijd op een Proline trampoline veiligheidsnet

Onze webwinkel is aangesloten bij Webwinkel Keur. U besteld bij Buitenplezier-online Proline trampoline veiligheidsnetten in een veilige betaal omgeving en betrouwbare webwinkel die in de laatste jaren is uit gegroeid tot één van de grootste online aanbieders op het gebied van Proline trampolines en Proline trampoline accessoires. Wij leveren deze kwaliteit trampoline veiligheidsnetten uit eigen voorraad en binnen 24 uur!

Proline trampoline veiligheidsnet specificaties

 • * Sterk fijnmazig net
 • * Dikke 38mm palen
 • * Weerbestendige foam
 • * Pvc hoes
 • * Zeer degelijke net sluiting
 • * Goede, degelijke en eenvoudige montage


Garantie Proline trampoline veiligheidsnet

De Proline trampoline veiligheidsnetten staan voor kwaliteit! Niet voor niets geven wij 12maanden garantie op het trampoline veiligheidsnet. Kortom, als u gaat voor veiligheid en kwaliteit, dan gaat u voor een Proline trampoline veiligheidsnet!

Diverse Proline trampoline veiligheidsnetten

Deze robuuste trampoline veiligheidsnetten zijn verkrijgbaar in de kleur groen of grijs. Uiteraard zijn deze trampoline veiligheidsnetten verkrijgbaar voor alle ronde trampolines en rechthoekige trampolines.